6 Ocak 2014 Pazartesi

Forum Çanakkale İptal

Forum iptal oldu ama, yerine 17 Burada AVM geldi!
AVM ile ilgili olarak ÇED toplantısının 22 Ocak'ta yapılacak, internet ortamında ise "AVM değil, Gezi Parkı yapılsın" önerisi geldi.

Multi Development Türkiye'nin söz konusu alanı ÇAV AVM'ye sattığı iddia edildi. Satış ile ilgili olarak herhangi bir bilgiye henüz ulaşılamazken, alana Forum Çanakkale AVM'nin yapılmayacağı ancak söz konusu araziyi alan ÇAV AVM'nin buraya "17 Burada" isimli bir AVM yapıcağı öğrenildi.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün resmi sitesinde yapılan açıklamada ÇED toplantısının düzenleneceği duyuruldu. Yapılan açıklamada "Çanakkale ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde ÇAV AVM İnşaatları A.Ş. tarafından yapılması planlanan 17 Burda Alışveriş Merkezi (AVM) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi halkın görüşüne açılmıştır. Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 22/01/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur" denildi.

Bu konu ile ilgili diğer yazılar;

- Forum Çanakkale

- Forum Çanakkale 2014'te

forum çanakkale ile ilgili aramalar :
forum çanakkale avm
koçtaş çanakkale
çanakkale projeleri
çanakkale migros
çanakkale forum alışveriş merkezi
çanakkale 18 mart üniversitesi forum
forum avm
çanakkale avm

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger