18 Ocak 2015 Pazar

Çanakkale Emıtt Fuarı'na Hazırlanıyor

Çanakkale, İstanbul Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde Düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (Emıtt) Hazırlanıyor.
22 - 25 Ocak tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) için yapılan hazırlık toplantısına; GMKA, ÇTSO, Ticaret Borsası, ÇASİAD, Kaymakamlıkların, belediyelerin ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Vali Ahmet Çınar, Çanakkale'nin tanıtımının yapıldığı her fuarın, bir öncekine göre çok daha iyi yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Vali Ahmet Çınar, Çanakkale'nin tarihi doğal kültürel değerlerinin tanıtımının yanı sıra 100.yıl nedeniyle EMITT'te özellikle barış vurgusunun da ön plana çıkartılacağını söyledi. Katılımcılar Çanakkale'nin Uluslararası fuarda etkili ve başarılı bir şekilde tanıtımının yapılmasına yönelik görüş ve önerilerini dile getirdi.

EMİTT fuarında, Gökçeada'nın değerleri de tanıtılacak. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin; Emitt Fuarında düzenlenecek olan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gökçeada'nın doğal, kültür, turizm değerleri yerli ve yabancı ziyaretçilere anlatılacağını söyledi. Çetin, 22- 25 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Çanakkale Tanıtım Günleri'nde adadaki turizm faaliyetleri, organik tarım ve kit wind sörfünün tanıtılacagını belirtti.

Google'da ara: Çanakkale Emıtt Fuarı

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger