8 Ocak 2015 Perşembe

Çanakkale Evlilik Hazırlıkları Fuarı 2015

Çanakkale'de 2011 yılından beri gerçekleşen Evlilik Hazırlıkları Fuarı bu yıl beşinci kez kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.
Dört yıldır evlenecek çiftlerin vazgeçemediği bir fuar haline gelen Evlilik Hazırlıkları , bu yıl kapılarını 13-14-15 Şubat 2015 tarihleri arasında Kolin Hotel Megaron salonunda bir kez daha açıyor.

2015 yılında evlenecek çiftlerin, gelinlikten damatlığa, düğün davetiyesinden ayakkabıya, organizasyon firmalarından düğün mekanlarına kadar her şeyi bir arada bulabilecekleri ve özel imkanlardan faydalanabilecekleri "Evlilik Hazırlıkları 2015" bugüne kadar binlerce çiftin evlilik hazırlığına rehberlik eden ve her yıl 8-9 binden fazla ziyaretçi ağırlayan Evlilik Hazırlıkları, sektörün önde gelen firmalarının katılımıyla yeni evlenecek çiftlerin her ihtiyacını karşılayabilecekleri bir ortam yaratmaya devam ediyor.

Evlilik Hazırlıkları 2015 yılında ise fuar alanının genişletmeye daha fazla firma, alternatif arayanlara farklı seçenekler sunmaya hazırlanıyor.

Çanakkale Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nda fuar boyunca defileler, dans gösterileri, saç - makyaj showları ve kampanyalar düzenleniyor.

Çanakkale Evlilik Hazırlıkları Fuarı'na girişler ücretsiz olacak.

Bu konu ile ilgili diğer yazılar;

- Çanakkale Evlilik Hazırlıkları Fuarı 2014

- Çanakkale Evlilik Hazırlıkları Fuarı 2013

- Çanakkale Evlilik Hazırlıkları Fuarı 2012

- Çanakkale'de Evlilik Hazırlıkları 2011 Fuarı Heyecanı

Google'da aramak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger