10 Ocak 2015 Cumartesi

!f İstanbul 2015

!f İstanbul 2015 başlıyor...
14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12-22 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul'da, 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilecek.

Festival biletleri ise 30 Ocak'ta biletix'te %10 indirimle ön satışa çıkacak.

14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin açılış filmi belli oldu. Fantastik öykülerin usta yönetmeni Tim Burton'ın merakla beklenen son filmi "Big Eyes / İri Gözler", Türkiye'de ilk kez !f İstanbul'da gösterilecek.

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali; 14 yıldır 80.000 kişilik izleyici kitlesiyle kültür sanat hayatına yeni bir soluk getiren, dünyanın her yanından farklı bakışları sinemaseverlerle buluşturan ve düzenlediği partiler, atölyeler ve çeşitli etkinliklerle programını zenginleştiren bir oluşum.

Her yıl İstanbul'da, Ankara'da ve İzmir'de Cinemaximum Sinemalarında Şubat ve Mart aylarında izleyicisiyle buluşan festival, filmleri farklı ve güncel temalar altında toplayarak izleyicisine ulaştırıyor. Bir festival tarafından dünyada ilk kez gerçekleştirilen "alternatif dağıtım ve paylaşım" projesi !f ² ile, Türkiye ve komşu ülkelerde 30'dan fazla kente festival ruhu taşıyor.

Google'da ara: !f İstanbul

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger