2 Şubat 2015 Pazartesi

Çanakkale Kardeş Kent Elçisini Arıyor

Çanakkale Belediyesi Kardeş Kent Osnabrück'te kendisini temsil edecek "Kardeş Kent Elçisi" için başvuruları almaya devam ediyor.
Çanakkale Belediyesi ve Almanya'daki Kardeş Kenti Osnabrück Belediyesi arasında 2005 yılından beri düzenlenmekte olan "Kardeş Kent Elçisi" programı kapsamında, Çanakkale Belediyesi, kendisini Osnabrück'te temsil edecek ve iki kent arasındaki ilişkileri daha da ileriye götürecek "Çanakkale Kardeş Kent Elçisi" için başvuru sürecini başlattı.

01.10.2015 ile 30.09.2016 tarihleri arasını kapsayan Elçilik süresince, yeni seçilecek Çanakkale Kardeş Kent Elçisi, 1 yıl süre ile Osnabrück Belediyesi'nde Çanakkale'yi temsil etme, kentler arasında var olan projeleri yürütme, yeni projeler hazırlama ve Çanakkale'den gelen konukları ağırlama görevlerini yürütecek.

Konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendiren belediye yetkilileri; "Başvuruda bulunan adaylarda; iyi derecede Almanca bilmesi, tercihen İngilizce bilmesi, Çanakkale ve değerleri hakkında bilgi sahibi olması gibi koşullar aranmaktadır. Başvurular fotoğraflı özgeçmiş ve motivasyon mektubu ile birlikte 10 Haziran 2015 tarihine kadar Osnabrück Kardeş Kent Elçisi'ne yapılacaktır" dediler.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger