14 Mart 2015 Cumartesi

Google İlk Mağazasını Açtı

Google ilk fiziksel mağazasını açtı.
Teknoloji devi Google, ilk fiziksel mağazasını Londra'da Currys PC World adlı elektronik mağazasında açtı.

"The Google Shop" adlı mağazada Android cihazlar, Chromebook'lar ve Chromebookdongle'lar satılacak ve ziyaretçilere çeşitli Google ürünleriyle ilgili öğretici bilgiler sunulacak. Ayrıca iş dünyasına yönelik müşteriler için Google uygulamaları tanıtılacak.

Bunlarla birlikte müşteriler, mağazada çok çeşitli deneyimler edinebilecekler. Buna yönelik olarak mağazada müşterilerin uçma hissini yaşayabildiği, Google Earth’ün görüntülendiği üç boyutlu ve her tarafı çevreleyen (surround) bir ekran ve dijital bir sprey boya ile üzerine bir şeyler resmedebildikleri bir duvar bulunuyor.

Currys PC World mağazalarını yöneten Dixons Carphone Group'un yaptığı bir açıklamaya göre; Google, bu mağazada çevrimiçi güvenlik ve mobil cihazların kullanımı gibi konularda düzenli olarak dersler vermeyi ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmayı planlıyor. Ayrıca çocukların kodlamanın temelini öğrenmeleri için "Virtual Space Camps" (Sanal Uzay Kampları) adında bir etkinlik de düzenlenecek.

Gelen bilgilere göre; Google, bu yılın sonlarına doğru Currys PC World'ün Fulham ve Thurrock'taki satış noktalarında iki yeni mağaza daha açacak.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger