14 Mayıs 2015 Perşembe

Windows 10 Son Olacak!

Microsoft Açıkladı! Windows 10 Son Olacak!
Bilgisayar denildiğinde akla ilk gelen ürünlerden biri olan Windows için Microsoft'dan bir açıklama geldi ve Windows 10'dan sonra işletim sisteminin devam sürümünün gelmeyeceğini açıkladı.

Daha önceki Windows sürümlerinde eleştiri oklarına maruz kalan Microsoft, Windows 10'u tanıttığı günden itibaren büyük beğeni topladı. Bu güne kadar üretilen en iyi Windows olduğu iddia edilirken Microsoft'un geçtiğimiz hafta Chicago'da düzenlediği konferansında Jerry Nixon tarafından dile getirilen "Bundan sonra başka bir Windows olmayacak" sözü bir kesim tarafından iddialarını ortaya koyuyorlar şeklinde yorumlanırken bir kesim de bunun son olacağı konusunda fikir üretti. Aradan çok zaman geçmeden bu konu hakkında Microsoft'tan da bir açıklama geldi ve Windows 10 programından sonra Windows'un yeni bir versiyonunun çıkarılmayacağını söyledi.

Yapılan bu açıklamanın ardından konuyu detaylandıran Microsoft yetkilileri Windows üzerinde çalışmanın durdurulmayacağını ancak Windows'da artık sürekli olarak yenilikler ve güncellemeler sunacaklarını açıkladı. Başka bir deyişle sonuncu Windows olan onuncu Windows yeni versiyonlarla değil güncellemelerle karşımıza çıkacak.

Bu konu ile ilgili diğer yazılar için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger