18 Haziran 2015 Perşembe

4. İlyada Kırkyama Çanakkale Buluşması

4. İlyada Kırkyama Çanakkale Buluşması 9 - 12 Eylül 2015'de...
9 - 12 Eylül 2015 tarihlerinde 4.'sü düzenlenecek olan İlyada Kırkyama Çanakkale Buluşması'nın hazırlıkları devam ediyor.

Çanakkale Kent Konseyi Boreas Çalışma Grubu tarafından 9 - 12 Eylül 2014 tarihleri arasında 4.'sü düzenlenecek olan "İlyada Kırkyama Çanakkale Buluşması" hazırlıkları başladı.

Çanakkale Kent Konseyi Boreas Kırkyama Çalışma grubu tarafından 4. İlyada Kırkyama buluşması kapsamında 10 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek Kırkyama defilesi için hazırlıklar sürüyor.

9 - 12 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 4. İlyada Kırkyama Çanakkale Buluşması'nda kırkyama defilesi gerçekleştirilecek.

10 Eylül Perşembe düzenlenecek defile için yapılan hazırlıklar kapsamında İstanbul Tekstil Sanatları Derneği üyesi patchwork sanatçısı Neşe Yörük Kınay, Boreas Kırkyama Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya geldi. Çanakkale Kent Konseyi Boreas Kırkyama çalışma gurubu kolaylaştırıcısı Aysun Aksu, "Bu yıl düzenleyeceğimiz defileyle buluşmaya yenilik katıyoruz. Kırkyama teknikleri kullanılarak hazırlanmış giysiler ve aksesuarlar defilede yer alacak. Kınay bize yardımcı olmak için geldi. Defilenin organizasyonu ve sunum metni üzerine çalışmalar yaptık" dedi.

Detaylı bilgi icin tiklayiniz.

Bu yazi ile ilgili diğer yazilar icin tiklayiniz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger