12 Ağustos 2017 Cumartesi

Kazdağı Ekofest 2017

Kazdağı Ekofest, 16- 20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Kazdağı Ekofestivali, Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği tarafından 16- 20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Kazdağı Ekofestivali buluşma noktası ise geçen yıllarda olduğu gibi Çanakkale - Küçükkuyu ile Balıkesir-Altınoluk arasındaki Narlı Köyü'nün üstünde, Darıdere Tabiat Parkı'nın yakınındaki Fidanlık Mevkii.

16 Ağustos Çarşamba günü kamp alanına girişlerin başlayacağı, festivalin ilk akşamı etrafında toplanılacak ateş başı sohbet ve müzik.

17 Ağustos Perşembe günü festivalin geleneksel açılışından sonra başlayacak söyleşilerde “Doğada insan evrimi”, ” Toprak ve psikoloji”, ” Ekosistem içerisinde toprak”, “Yerel yönetimler ve toprak”, Toprağın cinsiyeti”, “Bütüncül Yönetim”, “Toprağın türküsü”, “Tohum ve toprak”, “Toprak ve ekonomi” başlıkları konuşulacak. “Kara Atlas” , “Topraksızlar Hareketi”, “Toprağın Kiri” belgesellerinin de gösteriminin yapılacağı Kazdağı Ekofest – 2017’nin sahnesinde her akşam canlı müzik olacak. 19 Ağustos Cumartesi günü “Kaz Dağı’na Yönelik Tehditler, Çözüm Önerilerimiz” başlıklı STK forumu.

Program ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger