1 Kasım 2019 Cuma

Apple TV Plus yayına başladı

Apple TV Plus yayına başladı.
Apple TV+'ı nerede izleyebilirim?

Aşağıdaki aygıtlarda abone olabilir ve izleyebilirsiniz:

-iOS'in en son sürümü yüklü bir iPhone veya iPod touch
-iPadOS'in en son sürümü yüklü bir iPad
-tvOS'in en son sürümü yüklü bir Apple TV 4K veya Apple TV HD
-En son Apple TV Yazılım Güncellemesi yüklü bir Apple TV (3. nesil)
-Apple TV uygulamasını destekleyen bir akıllı televizyon veya yayın kutusu
-macOS'in en son sürümü yüklü bir Mac
-Safari, Firefox veya Chrome web tarayıcısında tv.apple.com

Apple TV+ 100'den fazla ülkede ve bölgede kullanılabilir. Özgün Apple İçerikleri, 40'a yakın dilde altyazı ve/veya dublajın yanı sıra İşitme Engelliler ve İşitme Güçlüğü Çekenler İçin Altyazılar (SDH) ve gizli altyazılarla birlikte sunulacaktır. Apple TV+ dizi ve filmleriyle birlikte ayrıca sekiz dilde sesli açıklamalar kullanılabilecektir.
Nasıl kaydolurum?

1 Kasım 2019'den itibaren Apple TV uygulamasından veya tv.apple.com adresinden, 7 gün ücretsiz deneme olanağı sunan aylık otomatik yenileme aboneliğine kaydolabilirsiniz. Fiyatlandırmayı ve diğer ayrıntıları apple.com/apple-tv-plus adresinde bulabilirsiniz.
Apple TV+ aboneliğime neler dahil?

Apple TV+ sayesinde yepyeni Özgün Apple İçeriklerini dilediğiniz zaman, reklamsız ve duraksız olarak izleyebilirsiniz. Apple TV+'a her ay yeni özgün içerikler eklenir. Özgün Apple İçeriklerini 4K HDR veya Dolby Vision olarak izleyebilirsiniz ve pek çok içerik Dolby Atmos ses seçeneği de sunar. iPhone, iPad, iPod touch ve Mac'te bölümleri veya filmleri çevrimdışı izlemek için indirebilirsiniz. Apple TV+ aboneliğiniz, Aile Paylaşımı üzerinden 6 kişiye kadar aile üyenizin de servise erişmesine olanak tanır. Bunun için hesabınızı veya parolanızı paylaşmanız gerekmez. Her aile üyesi kendi aygıtında kendi Apple Kimliğini kullanarak içerikleri izleyebilir. Bir Apple TV+ aboneliğiyle aynı anda en fazla 6 farklı yerde duraksız yayın izlenebilir.
1 yıllık ücretsiz Apple TV+ aboneliği sunan yeni bir Apple aygıtı satın aldım. 1 yıllık Apple TV+ aboneliğimi nasıl etkinleştirebilirim?

1 Kasım'dan itibaren Apple TV uygulamasında 1 yıllık ücretsiz Apple TV+ aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Şu adımları izleyin:

Yeni iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV 4K, Apple TV HD veya Mac'inizi açın ve Apple Kimliğinizle giriş yapın.
1 Kasım'da veya daha sonra Apple TV uygulamasını açın. Uygun aygıtınızda en son iOS, iPadOS, tvOS ve macOS sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
Uygulama başlatıldıktan hemen sonra bu fırsatın görünmesi gerekir. Görünmüyorsa, Şimdi İzle'de fırsatı görene kadar aşağı kaydırın.
"1 Yıl Ücretsiz Tadını Çıkar" seçeneğine dokunun. Apple Kimliği parolanızı girmeniz, fatura bilgilerinizi onaylamanız veya geçerli bir ödeme yöntemi eklemeniz istenebilir. 1 yıllık ücretsiz deneme aboneliğiniz boyunca sizden ücret alınmaz.

Fırsatın Hüküm ve Koşulları:

Sizin veya ailenizin satın aldığı aygıt sayısına bakılmaksızın her Apple Kimliği için ve bir Aile Paylaşımı grubunun üyesiyseniz her aile için yalnızca bir fırsat kullanılabilir. Bir Apple TV+ aboneliğini Aile Paylaşımı üzerinden en çok 6 aile üyesi paylaşabilir.
1 Kasım'dan itibaren, en son yazılımı çalıştıran aygıttaki Apple TV uygulamasında bir yıllık ücretsiz aboneliği başlatabilirsiniz. Fırsatın görünmesi için yeni aygıtınızda Apple Kimliğinizle giriş yapmanız gerekir. Aygıtınızı ilk kez ayarladıktan sonraki üç ay içinde veya aygıtınızı Apple TV+ kullanıma sunulmadan önce satın alıp ayarladıysanız 1 Kasım'dan itibaren üç ay içinde fırsatı talep etmeniz gerekir.
Fırsatı talep etmenizin ardından, 1 yıllık ücretsiz abonelik biter bitmez aylık abonelikle devam etmeyi onaylamış olursunuz ve aboneliğiniz siz iptal edinceye kadar otomatik olarak yenilenir. Ülkenizdeki veya bölgenizdeki fiyatlandırma için apple.com/apple-tv-plus adresini ziyaret edin. Her yenileme tarihinden en az bir gün önce Ayarlar'ı kullanarak aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Ücretsiz kullanım yılı içinde aboneliğinizi iptal ederseniz sizin ve aile üyelerinizin Apple TV+ erişimi ve 1 yıllık ücretsiz deneme aboneliğinin kalan süresi hemen sonlandırılır. Deneme aboneliğini yeniden etkinleştiremezsiniz.
Bu fırsat yalnızca sınırlı bir süre için geçerlidir.

1 yıllık ücretsiz Apple TV+ aboneliği almaya uygun olan aygıtlar hangileri?

En son iOS, iPadOS, tvOS veya macOS sürümünü çalıştırabilen ve 10 Eylül 2019'dan sonra Apple'dan ya da bir Apple yetkili satıcısından satın alınmış tüm yeni iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV veya Mac'ler uygundur.

Fırsatın hüküm ve koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için apple.com/tr/promo/ adresini ziyaret edin.
Apple TV uygulaması nedir?

Apple TV uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinmek için apple.com/tr/apple-tv-app/ adresini ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger