28 Temmuz 2011 Perşembe

Burçlar hiç böyle yorumlanmadı!

Burçlar Hiç Böyle Yorumlanmadı! İşte günlük kolpa burç yorumlarınız! Burç yorumu gerçek çıkan var mı?
Boğa Burcu (Taurus) 21 Nisan - 21 Mayıs

Behzat Ç.'nin yokluğunda bir nebze olsun idare etmek için farklı polisiye dizi ve filmleri izlemeyin. Baş dönmesi ve mide bulantısı yapabilir.

Balık Burcu (Pisces) 19 Şubat - 20 Mart

2 yıldır düzenli olarak izlediğiniz evlilik programlarının ardından çöpçatanlık sertifikasını almaya hak kazandınız. Hazır tüm programlar tatildeyken boş durmayıp çevrenizdeki bekarları baş göz etme çabasına girebilirsiniz. Kolay gelsin.

Başak Burcu (Virgo) 24 Ağustos - 22 Eylül

Bugün sakın ama sakın kimsenin çocuğunu sevmeyin. Yani sevin de kucağınıza almayın. Kusabilir, çişini yapabilir. Burdan öyle gördük biz.

Akrep Burcu (Scorpion) 24 Ekim - 22 Kasım

Seni Jüpiter'e sorduk, sormaz olaydık. Bir dokunduk bin ah işittik. E tabi bunun üzerine de 'bunun kısmetinde ne var, ne gelecek başına' diye soramadık. Jüpiter'in gönlünü al öyle gel. Hadi bakalım.

Terazi Burcu (Libra) 23 Eylül - 23 Ekim

Bir alışveriş merkezinin tuvaletinde kilitli kalacaksın. Cep telefonunu yanından ayırma.

Aslan Burcu (Leo) 23 Temmuz - 23 Ağustos

Yaz indirimi falan başlamadı! Her yıl aynı oyuna kanıp cüzdanı alışveriş merkezlerinde bırakıyorsun. Bu sefer gelme bu oyuna. Ama 'illa harcama yapıcam' diyorsan hesap numarası verebiliriz. Hiç sorun değil. Sırf seni düşündüğümüzden.

Yengeç Burcu (Cancer) 22 Haziran - 22 Temmuz

Geçen bağlantıda kopukluk olmuştu da senin yorumunu verememiştik. Mail kutunu kontrol et. Göndermiş olmamız lazım. Aslında eski sevgilim yengeçti. Ondan dolayı da sana kıllık yapıyor olabiliriz. Tam bilemiyoruz.

İkizler Burcu (Gemini) 22 Mayıs - 21 Haziran

İnsanlar sıcaktan yataklarına yapışırken senin hala yorgan kullanman bizde derin bir endişeye yol açtı. Yakında kombiyi yakmandan da çekinmedik değil. Bu yüzden seni tatile gönderiyoruz. Hazırlan, bizden haber bekle.

Kova Burcu (Aquarius) 21 Ocak - 18 Şubat

Hilal Cebeci fotoğraflarını bu kadar tıklama istersen. Her an soyunup, fotoğraf çektireceksin diye psikolojisi bozulan insanlar var. Son bir hafta içerisinde psikoloğa gidenlerin sayısında %30'luk bir artış olmuş.

Oğlak Burcu (Capricorn) 22 Aralık - 20 Ocak

Canım bizden bir otomobil kazandın. Ama otomobili alabilmek için kdv ve ötv'sini ödemen lazım. Bu da yaklaşık 7 bin lira. Bu parayı bize gönderirsen, arabana kavuşacaksın. ( Bu tarz mesajlara hala inanıyorsan internet kullanmayı bırakma vaktin gelmiş demektir )

Yay Burcu (Sagittarius) 23 Kasım - 21 Aralık

Klimaya sevgiliniz muamelesi yapmaktan artık vazgeçin. Şimdi güzel olabilir ama böyle devam ederse kışın da kalorifer peteklerine sarılacaksınız. Daha gençsiniz, hani karşı cinslerin sayısı da epey fazla. Bilmem anlatabildim mi?

Koç Burcu (Aries) 21 Mart - 20 Nisan

En yakın zamanda bir köpek tarafından ısırılacaksınız. Merak etmeyin, aşıları tam. Siz sahibini bu vesile ile tavlamaya bakın.

internet

1 yorum:

aslan dedi ki...

ilginç...

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger