16 Temmuz 2014 Çarşamba

2014 Yeni sezon diziler

Yeni sezonda başlayacak diziler
- Kod Adı Reaksiyon
"Kod Adı Reaksiyon" dizisinin başrolü Erdal Beşikçioğlu. Star tv'de yayınlanacak Kod Adı Reaksiyon'un oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder ve Yurdaer Okur dizide rol alacak.

- Poyraz Karayel
Limon Yapım'ın Kanal D için hazırladığı yeni dizisi "Poyraz Karayel" dizisinin başrol kadın oyuncusu Burçin Terzioğlu oldu. Burçin Terzioğlu'nun partneri olarak düşünülen isimin ise Timuçin Esen olduğu iddaa edildi. Dizi Eylül ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

- Beş Kardeş
Onur Ünlü, TV dünyasında ses getirecek bir adım attı ve Ay Yapım'la anlaştı.

Ağırlıklı olarak drama çeken Ay Yapım için Ünlü, "Beş Kardeş" isimli bir komedi dizisi yazıyor. Birbirine zıt 5 kardeşin eğlenceli maceralarını ekrana taşıyacak olan dizi için "Leyla ile Mecnun"un İsmail abisi Serkan Keskin, ilk anlaşılan oyuncu oldu. Keskin, yeni dizide de 4 kardeşin abisi olacak.

- Üç Arkadaş
"Üç Arkadaş" isimli ünlü film de beyazcama aktarılıyor. Süreç Film'in patronu İnci Gündoğdu atv ye ünlü filmin dizi versiyonunu hazırlamaya başladı.

Dizide başrolü Hakan Yılmaz canlandıracak. Gülperi karakterine ise Leyla Feray hayat verecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Tarkan Karlıdağ oturacak.

- Hicran
Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği "Hicran"da Aslı Enver başrol oynayacak.

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği diziyi Coşkun Irmak kaleme alıyor. Volkan Kocatürk'ün yöneteceği dizi Eylül ayında ekrana gelecek.

- Benim Adım Gültepe
Yeni sezonda Eylül'de ekrana gelecek olan Benim Adım Gültepe dizisi Kanal D'nin iddialı projelerinden. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yapacağı dizinin kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Dizide Son olarak Öğle Bir Geçer Zaman ki dizisinde izlediğimiz Ayça Bingöl yer alacak. Yine aynı diziden Mete Horozoğlu'da "Benim Adım Gültepe" dizisinde rol alacak oyuncular arasında.

- Kaderimin Yazıldığı Gün
Özcan Deniz'in yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde 2014 Miss Turkey ikinci güzeli Dilan Çiçek rol alacak.

- Aşktan Kaçılmaz
Yapımcı İlker İnanoğlu'nun yeni dizisi "Aşktan Kaçılmaz", Berk Oktay ve Pelin Akil'i bir araya getirdi. Oktay ile Akil’in başrolü Ceren Hindistan ve Çağdaş Onur Öztürk'le paylaşacağı dizi, eylül ayında Star TV'de ekrana gelmeye başlayacak.

- Otel Divane
Aram Gülyüz'ün yönetmenliğinde çok yakında seyirciyle buluşacak "Otel Divane", sürpriz isimlerden oluşan bir kadro ile çekimlere başlıyor. Dizinin senaryosu Enver Sülük'ün imzasını taşıyor.

- Kadım Dostum
FOX'ta ekrana gelecek dizide İlker Aksum ve Aydan Burhan rol alacak.

- Diriliş Ertuğrul Gazi
Uzun zamandır üzerinde çalışılan Osmanlı'nın kuruluşunun öncesini anlatan Ertuğrul Gazi dizisinin fragman çekimleri de Tuz Gölü'nde yapıldı.

Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu hazırlayan önemli göç, sefer ve savaşların kahramanı olan ve Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey’in babası olan Ertuğrul Gazi’nin yaşamı ve kahramanlıkları, dizinin ana konusunu oluşturuyor.

- Filinta
Görsel efektleri için yurtdışından uzman ekibin çalıştığı Filinta dizisi, Eylül ayında TRT 1 de yayınlanacak. Es Film'in yapım firması olduğu dizinin senaryosunu Altuğ Küçük yazıyor.

Osmanlı'nın Sherlock Holmes'u olacak dizide Filinta Mustafa lakaplı ana karakter gizemli olayları çözmeye çalışacak.

Bu konuyla ilgili diğer yazılar için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger