4 Temmuz 2014 Cuma

51. Uluslararası Troia Festivali'ne doğru

Bu yıl 51'incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Çanakkale Troia Festivali'nde ağırlıklı olarak kültür ve sanat etkinlikleri yer alacak.
Kentin birçok noktasında organize edilerek kentlilerin etkinliklere ortaklaşmasının da sağlanacağı çeşitli sergiler, ünlü sanatçıların konserleri, söyleşiler, yine ünlü gazeteci ve yazarların katılacağı paneller ile oluşturulacak Troia Festivali, ülkenin son dönemde yaşadığı gelişmelere bağlı olarak belirlenecek konular etrafında yapılacak etkinlikler ile Özgürlük Parkı'ndan Barış Kordonu'na kadar kentin çeşitli noktalarında halkla buluşturulacak.

Ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil'in Troia Festivali kapsamında Çanakkaleliler ile buluşacağı öğrenildi. Ülkenin sevilen sanatçılarından Bülent Ortaçgil'in hayranları Troia Festivali'ni dört gözle bekliyor.

Troia Festivali'nin en önemli konuklarından biri olan sanatçı ise ünlü piyanist Fazıl Say. Dünyanın en iyi piyano virtüözlerinden biri olarak kabul edilen ve dünyanın birçok ülkesinde hatırı sayılır müzik kuruluşlarının ödüllerine layık görülen, sanatçıyı Çanakkale'de görecek olmak heyecan yarattı.

Bu konuyla ilgili diğer yazılar için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger