8 Ağustos 2014 Cuma

Twitter kuşu tarih mi oluyor?

Twitter yeni sürümünü için hazırlıklara başladı, yeni özellikler sizleri bekliyor.
Twitter yeni sürümünü piyasaya sokmaya hazırlanıyor. Yeni özelliği test aşamasında olan twitter'da kullanıcılar memnun olduğu ve bu özelliğin severek kullandıklarını belirtildi.

"Twitter'ın Yeni Özelliği Testte"
Twitter'ın yapacağı yeniliklerini alakasız ve şüphe çekmeyen hesaplar üzerinden test ettiğini biliniyor. Bu seferki test işlemi "aleefbaypay" adlı bir hesap üzerinden yapılmışa benziyor.

"aleefbaypay" adlı hesaptan atılan ve paylaşılan ekran fotoğrafına göre Twitter'a siz takip etmeseniz de arkadaşlarınızın takip ettiği bazı hesapların popüler twitlerinin düşeceği bir yenilik gelecek. Twitter'ın yeniliklerini her zaman böyle test ettiği düşünüldüğünde yeniliğin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sosyal medyada çokça ziyaret edilen Twitter paylaşım sitesi, logosu olan mavi kuş ile ilgili yeni kararlar aldı, günlük hayatta vazgeçilmez olan Twitter'dan yeni bir yenilik haberi geldi. İddia edilen yeni yenilik haberi herkesin ilgi odağı oldu ancak bu konu hakkında Twitter'dan beklenen açıklama daha gelmedi. Twitter'ın yeniliklerini her zaman böyle test ettiği düşünüldüğünde yeniliğin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Twitter tarafından bu yeniliği ima eden hiçbir açıklama yapılmadı.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger