18 Kasım 2014 Salı

2014-2015 Yeni diziler

2014-2015 yeni başlayacak diziler...
- Şeref Meselesi – Kanal D

Kanal D'nin başrollerini; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları "Şeref Meselesi" dizisi 23 Kasım Pazar günü, saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

- Paramparça – Star Tv

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Cemal Hünal gibi isimlerin kadrosunda olduğu Paramparça dizisinin yayın tarihi 8 Kasım Cumartesi 20.00'de ekrana gelecek.

- Beş Kardeş – Kanal D

Başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Melisa Sözen, Tansu Biçer, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Serkan Kuru ve Serdar Orçin'in yer aldığı Ay Yapım imzalı Kanal D'nin yeni dizisi Beş Kardeş'e, Leyla ile Mecnun dizisinde ak sakallı dedeyi canlandıran Köksal Engür ve aynı dizide Hidayet'in annesi Suna'ya hayat veren Ayşen Gruda ve Leyla ile Mecnun'un gözlüklü çocuğu Ege Tanmam Beş Kardeş'e dahil oldu.​

Beş Kardeş Kasım'ın 3. haftası izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

- Ezra - Show Tv

Başrollerinde, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk gibi oyuncuların rol aldığı "Ezra", çok yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

- Acil Servis – Show Tv

Amerika'da yayınlanan ER – Emergency Room dizisinden uyarlama olan, yapımcılığını Medyapım'ın üstleneceği Acil Servis dizisinin ilk belli olan oyuncuları; Tamer Tıraşoğlu ve Seda Akman. Acil Servis, Ocak'ta Show TV'de!

- Sevda Kafesi – Show Tv

Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin başrollerini paylaşacağı "Sevda Kafesi", Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

-Roman Havası – Show Tv

Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

Roman Havası, yakında Show TV ekranlarında olacak.

- Aşkın Dili Yok – Star Tv

Başrollerinde Deniz Çakır, Yiğit Özşener, Murat Ünalmış, Denise Capezza, Deniz Türkali ve Orhan Alkaya'nın yer aldığı Aşkın Dili Yok dizisi Star TV'de yayınlanacak.

Aşkın Dili Yok, yakında Star TV'de!

- Serçe Sarayı - Star

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, senarist koltuğunda Funda Alp'in oturacağı, Songül Öden'in ise başrolünde yer alacağı dizinin yönetmeni Ömür Atay.

Serçe Sarayı Ocak'da Star'da ekrana gelecek.

- Adı Yok - Kanal D

Ercan Mehmet Erdem’in kaleme alacağı "Adı Yok" dizisi Ocak ayında ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana gelecek.

- Geçmişi Olmayan Adam – Kanal D

Pana Film, 2002 yapımı olan ve başrolünde Matt Damon'ın yer aldığı The Bourne Identity (Geçmişi Olmayan Adam) filmini uyarlayacak.

Geçmişi Olmayan Adam Kanal D ekranlarında olacak.

- Modern Aile – Fox Tv
ABD'de şu sıralar 6. sezonuyla ekranlara gelen başarılı dizi Modern Family'nin yerli versiyonunun çıkacağı haberi geldi. Geniş bir ailenin yaşadıklarını anlatan komedi dizisinin yapımcılığını Pastel Film'in üstlenek.

Dizinin Aralık ayında FOX ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

- Sonay – Star Tv
Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya‘nın başollerinde oynayacağı Sonay dizisi yeni sezonda Star Tv ekranlarında olacak.

- Doktorlar - Star TV

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Doktorlar uzun bir aradan sonra 3 Aralık Cuma akşamı yeniden seyircisiyle buluşuyor. Başrollerini Kutsi, İlker İnanoğlu, Melike Güner, Leyla Göksun, Nergis Öztürk, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Gülçin Santırcıoğlu, Cemal Toktaş, Oya Okar, Alpay Kemal Atalan, Selen Seyven ve Zerrin Nişancı, Ebru Şam’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini ise Oğuzhan Tercan üstleniyor.

- Diriliş – Trt 1

Çekimleri Beykoz'da Kundura Fabrikası'nda ve Riva’da inşa edilen 13. yüzyılın dünyasında yapılan dizi yakında trt 1 de başlayacak.

3. yüzyılda Ertuğrul Bey ve Alplerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollara karşı olan mücadelelerini ve adım adım Osmanlı Beyliği'ni kurma sürecini konu alan Diriliş-Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. Dizinin iddialı oyuncu kadrosunda Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hakan Vanlı, Levent Öktem, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Osman Soykut, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı, Nurettin Sönmez, Fahri Öztezcan, Burcu Kıratlı, Gökhan Atalay, Hamit Demir, Sedat Savtak, Can Kahraman, Tolga Sala, Özlem Aydın, Mehmet Emin İnci, Arda Anarat ve Burak Temiz yer alıyor.

- Filinta – Trt 1

Naz Elmas ve Onur Tuna'nın rol aldıkları Filinta dizisi yakında Trt 1 de.

- Kösem Sultan – Star Tv

Dizi Eylül 2015'de Star Tv ekranlarında olacak.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger