10 Temmuz 2015 Cuma

Kazdağı Ekofestivali 19-23 Ağustos'ta

2. Kazdağı Ekofestivali 19-23 Ağustos'ta...
Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, bu yılı ikincisi gerçekleştirilecek Kazdağı Ekofestivali'nin tarihini 19-23 Ağustos'ta yapılacak.

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği; ilki geçen yıl yapılan 2. Kazdağı Ekofestivali'nin bu yıl 19-23 Ağustos tarihleri arasında, Kazdağı'nda, Narlı Köyü Üstü Darıdere Tabiat Parkı yakını Fidanlık Mevkii'nde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği tarafından yapılan açıklamada, "Birbirinden güzel etkinliklerle, Mıhlı Çayı’nın kenarında, ormanın ortasında, eğer engellemeyi başaramaz isek Mıhlı İçme Suyu Barajı projesine göre sular altında kalacak bir alanda olacağız. Festivali kaçırmayın, ‘Orman Gibi Kardeşçesine bir arada olalım’ diyoruz. Festival ile ilgili detaylı bilgi www.ekofestival.com adresinde. Bu yıl esas kaynağımızı ‘kitlesel fonlama’ ile, geniş kitlelerin küçük güçlerini birleştirerek sağlamayı hedefliyoruz. Hem maddi katkıya hem de bilgi, emek, malzeme gibi katkıya ihtiyacımız var" dendi.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger