4 Eylül 2015 Cuma

Çanakkale'yi İnternetten Gezin!

Çanakkale'yi internetten gezebileceksiniz...
Çanakkale Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 360 Derece Panoramik Kent Haritası Projesi ile birlikte kentin 360 derece panoramik yol fotoğraflarına ulaşabilir, aynı zamanda il merkezi ve mücavir alanlara (Güzelyalı ve Dardanos) ilişkin tüm adres, kadastro verileri, bina fotoğrafları ve elektronik imar durumuna bakabilirsiniz.

Proje ile birlikte hem merkez hem de Güzelyalı ve Dardanos'a ilişkin tüm adres, kadastro verileri, bina fotoğrafları, 360 derece panoramik yol fotoğrafları ve elektronik imar durumuna "Çanakkale 360 Kent Rehberi" üzerinden kolayca ulaşılabilecek.

Çanakkale Belediyesi resmi web sitesi canakkale.bel.tr adresinden yayınlanacak olan 360 Kent Rehberi uygulaması, hali hazırda kullanılmakta olan kent rehberi üzerinden ulaşılabilir olacaktır. Geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan 360 derece panoramik kent haritasının Aralık 2015 içerisinde hizmete açılması planlanmaktadır.

Portal üzerinden arama yapılarak harita üzerinden konum bulunabilmekte; ilgili sokakta sanal olarak gezinti yapmak mümkün olabilmektedir. Böylelikle Çanakkaleli olsun olmasın tüm vatandaşlar Çanakkale’yi daha yakından tanıyabileceklerdir. Ayrıca gezinilen cadde ve sokaklar üzerinde herhangi bir mesafe veya alan ölçümü 0,5 cm hata payı ile yapılabilecektir.(canakkale.bel.tr)

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger