16 Kasım 2015 Pazartesi

Google Ödül Dağıtacak!

Google Maps Yerel Rehberler ile 1 TB Google Drive kazanabilirsiniz...
Bu servisten faydalanmak için Android ve iOS işletim sistemlerindeki en son Google Maps sürümüne sahip olmanız gerekiyor. Sonrasında ise uygulama penceresi üzerindeki "Katkılarınız" kısmından puan,yorum ve fotoğraflar paylaşarak puan kazanabilirsiniz. Bu özellik tarayıcı üzerinden de erişime açık maps.google.com adresinden de katkı sağlayabilirsiniz.

Google Maps Local Guides programına katıldıktan sonra yapmanız gerek tek şey daha önce bulunduğunuz yer ile ilgili yorum ve fotoğraf gibi paylaşımlarda bulunmak. Bu sistem ile biriktirilen puanlar sonrasınd çeşitli başarı ödülleri kullanıcılara sunuluyor.

Level 1(0-4 puan) Belirli ülkelerde özel içeriklere erişimLevel 2 (5-49 puan) Yeni Google ürünlerine ve özelliklerine erken erişimLevel 3 (50-199 puan) Google Maps uygulamasında Resmi Google Yerel Rehberi olarak görüntülenmeLevel 4 (200-499 puan) Google Drive servisinde 1 TB kapasiteli bulut depolama alanıLevel 5 (500+ puan) En İyi Yerel Rehber olarak 2016 yılındaki Google toplantısına katılım hakkı. Bu katılım ile dünyanın her yerinden katılım yapan Google Rehberleri ile tanışma fırsatı ve Google Kampüsünü gezme fırsatı elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger