24 Haziran 2016 Cuma

En İyi Antivirüs Programları

En İyi Antivirüs Programları açıklandı.
Dünya çapında cihazların her türlü saldırılardan korunması adına yapılan antivirüs test çalışmalarında hangi programın daha güvenli olup, olmadığı ile ilgili çalışmalar sağlandı. Bağımsız bir şekilde adil çalışmalar doğrultusunda bir çok programların tek, tek incelendiği ve bu programların bir çoğunda virüs olmadan hata verdiği tespit edildi.

Bağımsız virüs araştırmacısı görevlileri programları incelerken bu zamana kadar yapılan bir çok güncellemeleri, değişiklikleri de ele aldı. Teknolojinin hızla gelişmesiyle beraber sadece masaüstü için değil mobil antivirüs içinde ağırlık veren bilirkişiler ortalama olarak 10 farklı virüs programını test etti.

360 Security – Norton Dünya’nın En Güvenli Virüs Programı Seçildi
Kullanılabilirlik arayüz paneli ile maksimum koruma sağlayan 360 security programının tamamen güvenli olduğunu belirten bilirkişiler dünya kriterlerini ele aldığımızda böyle bir yazılımın henüz ortada olmadığını belirtti. Mobil kullanıcılarının da çok fazla olmasıyla beraber bir çok virüs şirketleri henüz kendilerini mobilde gösteremediler dedi. 360 security hem masaüstü hem de mobil olarak insanların tüm ihtiyaçlarını maksimum düzeyde karşılıyor ve bunun yanında %100 güvenli bir şekilde koruma yapıyor dedi.

Çalışma ve Tespitlerde Zorlu Makineler ve Cihazlar Kullanıldı
Bilirkişiler tarafından gerçekleştirilen bu tespit çalışmalarında programların ne derecede iyi olduğunu ölçebilmek için onlarca farklı metot denedikleri açıklandı. Anti-virüs motoru olarak bilinen kötü amaçlı saldırıya yönelik bu uygulamalardan gerçekleştirilen saldırılarda 360 Security’in oldukça başarılı sonuç ve tepki verdiği açıklandı. Zeka algoritmalarının oldukça yüksek disiplinde yazıldığını belirten bilirkişiler 360 Security’e ödül verdi.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger