28 Eylül 2016 Çarşamba

Barış İçin Koşuyoruz!

Gelibolu Maratonu - Barış İçin Koşuyoruz...
Türkiye'nin 'Barış' temalı ilk maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu, 'Barış için Koşuyoruz' sloganıyla 2 Ekim Pazar günü gerçekleşecek.

42 kilometrelik parkur, Morto Koyu'ndaki start noktasından başlayacak. Saat 11.00'de başlayacak yarışta katılımcılar Alçıtepe Köyü'nden geri dönerek parkurda iki tur atacak ve yine Morto Koyu'ndaki finiş noktasına gelecek. Yarı maraton ise saat 11:15'de yine Morto Koyu'nda başlayacak. Maratondaki parkuru geçecek olan sporcular, bir tur atarak Morto Koyu'ndaki bitişe gelecek.

10 kilometrelik koşu ise saat 11:30'da yine Morto Koyu'ndan başlayacak. Fransız Anıtı ve Redoubt İngiliz Mezarlığı'ndan geçecek katılımcılar, Morto Koyu'nda yarışı noktalayacak. Büyük katılımın beklendiği halk koşusu ise, saat 11.45'te Morto Koyu'ndan başlayacak ve 5 kilometre uzunluğunda olacak. Tüm yarışmacıların ve halkın katılımı ile saat 14.00'te de Morto Koyu'nda ödül töreni gerçekleştirilecek.

Maraton Fuarı ise 29 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Çanakkale Merkez İskele Meydanı'nda düzenlenecek. (gelibolumaratonu.com)

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger