22 Ekim 2016 Cumartesi

Çanakkale Belediyesi Sosyal Market

Çanakkale Belediyesi Sosyal Market 2006'dan bu yana hizmet veriyor.
Toplumsal dayanışmayı arttırmak adına oluşturulan Sosyal Markette giysi, ayakkabı, kırtasiye malzemesi, okul araç ve gereçleri, mutfak eşyaları, ev mefruşatı ve tekstil ürünleri, beyaz eşya, ev eşyası, mobilya, oyuncak, çanta, tıbbi araç gereç gibi kullanılabilir durumdaki ayni yardıma elverişli eşyalar toplanıp, aynı merkezden dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Temizlik ve kullanılabilirliğin ön planda tutulduğu çalışmalar kapsamında eşyalar, temizliği, bakım ve onarımı yapıldıktan sonra dağıtılıyor. Sosyal Markette hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında bağışlar kabul edilirken, ihtiyaç sahipleri de Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri 08.00-17.00 saatleri arasında Sosyal Marketten yararlanabiliyor. Ayrıca her hafta, hafta içerisindeki yoğunluğa göre belirlenen bir günde, evlerden büyük eşyalar araçla toplanıyor ve ihtiyaç sahiplerinin adreslerine ulaştırılıyor.

Sosyal Markete bağışta bulunmak ya da bilgi edinmek için 217 8915 nolu telefon veya Belediyemizin 444 17 17 nolu Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.
http://www.canakkale.bel.tr/icerik/13553/sosyal-market-yeni-yerinde-hizmet-vermeye-devam-ediyor/

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger