4 Ocak 2017 Çarşamba

2017'de başlayacak yeni diziler

2017'de başlayacak yeni diziler...
ADI EFSANE KANAL D
Kanal D'nin Ocak 2017'de ekrana gelecek olan iddialı dizisi Adı Efsane'de Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer rol alacak. D Prodiksiyon imzalı dizi pazartesi akşamları ekrana gelecek. Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleye odaklanacak Adı Efsane dizisi, Ocak 2017'de başlayacak.

KIRLANGIÇ FIRTINASI FOX
Senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan'ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan ve Ayşenil Şamlıoğlu yer alıyor.

İSTANBULLU GELİN STAR TV
Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, İstanbullu Gelinler dizisi , Ocak 2017 sonunda Star TV'de olacak.

ÖLENE KADAR DİZİSİ ATV
Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levedoğlu'nun başrollerinde oynadığı Ölene Kadar dizisi, aşk,ihanet,vicdan,adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirine değen hikayelerini ekrana yansıtacak.

ATV'de Ocak 2017'de yayın hayatına başlayacak olan Ölene Kadar dizisinde Engin Akyürek, doktorlukta uzmanlık unvanı almaya hazırlanırken kendini hapiste bulan bir gence hayat verecek. Dizinin Ömer isimli kötü adamını ise Sarp Levedoğlu hayat verecek.

BU ŞEHİR ARKADAN GELECEK ATV
Başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştıkları, Ay Yapım imzalı yeni dizi Bu Şehir Arkadan Gelecek 2017'nin en iddialı dizileri arasında yer alacak.
Senaryosunu Ece Yöreç'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Bu Şehir Arkadan Gelecek;5 yaşındayken annesi babası tarafından gözleri önünde öldürülen ve hayatı yük gemilerinde geçen Ali'nin 20'li yaşlarda İstanbul'a mecburi gelişi sonrası, geçmişini ve sürpriz aşkı bulnasını konu ediyor.

BOKSÖR ALİ SMITH KARŞIMIZDA
Yük gemilerinde çalışan ve dövüş sporlarıyla ilgilenen Ali Smith rolünü canlandıran Kerem Bürsin rölüne hazırlanırken uzun bir süre ringlerde ter döktü. Dizide Kerem Bürsin, yük gemilerinde çalışan ve dövüş sporlarıyla ilgilenen Ali Smith karakterine hayat verirken. Tuğutlu da babasının engeline rağmen dans tutkusundan vazgeçmeyen Derin karakteri ile izleyiciyle buluşacak.

Fİ Çİ Pİ DİZİSİ STAR TV-PUHU TV
Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, Mert Baykan'ın yönetmenliğini üstlendiği, Azra Kohe'in aynı adlı kitap üçlemesinden uyarlanan dizide Ozan Güven, Seranay Sarıkaya,Mehmet Gümsür ve Berrak Tüzünağaç rol alacak.
Fİ Çİ Pİ dizisi, online izleme platformu PUHU'da yayınlanacak. Bir hafta sonra ise Star TV'de ekrana gelecek. Dizi Şubat 2017'de yayınlanmaya başlayacak.

DAYAN YÜREĞİM FOX TV
Endemol Shine Türkiye'nin Fox TV için çektiği Dayan Yüreğim'de Cansel Elçin, Ece Uslu,Berka Atan ve Nilay Deniz rol alacak.Dayan Yüreğim bir kadının her şeyini kaybettikten sonra hayatta kalma mücadesini çarpıcı bir gerçeklikle anlatıyor. Çekimleri Amterdam ve İstanbul'da gerçekleşecek olan Dayan Yüreğim çok yakında FOX TV'de...

SENİ KİMLER ALDI DİZİSİ KANAL D
Yapımcılığını O Hayat Benim ve Kalbimdeki Deniz'de imzası olan Pastel Film'in üstendiği Seni Kimler Aldı'nın başrollerinde Yiğit Özşener, Fulya Zenginer ve Şenay Gürler oynuyor.

Yönetmenliğini Bora Onur'un üstleneceği Seni Kimler Aldı, Şubat 2017'de Kanal D'de olacak.

YILDIZLAR ŞAHİDİM STAR TV
Başrollerini Özge Gürel, Berk Cankat,Mesut Akusta ve Canan Ergüder'in paylaştığı, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Yıldızlar Şahidim dizisi,sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Dizi 2017'de Star TV ekranlarda olacak.

MASUM BLU TV
İnternet televizyonu Blu TV'de yayınlanacak olan Masum dizisinde,Haluk Bilginer, Nur Sürer,Ali Atay, Okan Yalabık,Serkan Keskin,Tülin Özen ve Bartu Küçükçaylayan rol alıyor. Her biri 60 dakikalık 8 bölümden oluşan dizi, ocak ayında izleyiciyle buluşacak.

İÇİNDEKİ FIRTINA STAR TV
Başrollerinde Merve Boluğur, Gizem Karaca,Yusuf Çim, Burak Yaman,Mehemet Özgür,Tarık Papuççuoğlu,Hatice Aslan'ın rol aldığı yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Aslan Fİlm'in üstlendiği İçimdeki Fırtına yakında Star TV de başlıyor.

AŞK VE GURUR ATV
Yapımını Limon Film'in üstlendiği,yönetmen koltuğunda Taner Akvardar'ın üstlendiği, başrollerinde ise Mert Fırat, Damla Sönmez ve Alper Saldıran'ın rol aldığı Aşk ve Gurur dizisi, Jane Austen'ın aynı ölümsüz eserinden uyarlandı. Dizi Şubat 2017'de başlayacak.

EVLAT KOKUSU KANAL D
Endomol Shine imzalı dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Sedef Avcı ve Hande Soral yer alıyor.İlk bölümleri Amsterdam'da çekilen Evlat Kokusu dizisi, Kanal D'de 2017'de Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak.

ÇEMBER STAR TV
Her hafta farkı konulara değinecek olan polisiye dizisi Çember'de ünlü isimlerde konuk olarak yer alacak. Abdullah oğuz'un hem yönetmenliğini hem de yapımcığını üstendiği yapımda Pelin Akil, Anıl Altan,Serhat Kılıç ve Barış Bğcı yer alıyor.Dizi şubatta başlıyor.

SON DESTAN DİZİSİ TRT 1
TRT'nin iddialı mini dizisi Son Destan'ın yapımcılığını BKM ve Tomris Giritlioğlu üstleniyor.Başrollerini Bülent İnal, Sedef Avcı, Selçuk Yöntem,Ekin Türkmen, Ecem Çalık gibi isimler paylaşacak.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger