24 Ocak 2018 Çarşamba

Çanakkale 22. EMITT Fuarı'nda

Çanakkale 22. EMITT Fuarı'nda tanıtılacak.
22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 25-28 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

GMKA, 22. EMITT Fuarı'nda Balıkesir ve Çanakkale'yi tanıtacak.
Balıkesir ve Çanakkale için hazırlanan stantlarda, termal tesisler, sağlık turizmi, deniz turizmi, doğal güzellikler, kültürel öğeler, yörük kültürü, geleneksel kıyafetler, el sanatları; halı, patik, oyuncak bebek ve benzerleri ile Çanakkale Savaşları tarihi ve antik Yunan tarihi tanıtılacak. Balıkesir ve Çanakkale’nin yerel ürünleri, höşmerim, kolonya, zeytinyağı ve zeytin ürünleri stantları gezenlere ikram edilecek. 2018’in Troia yılı olması nedeniyle Çanakkale standında özel gösteriler, tiyatro ve müzik organizasyonları gerçekleştirilecek.

Balıkesir standında da yöresel kıyafetlerin tanıtımının sunulacağı bir defile yapılacak. Stantları GMKA Yönetim Kurulundan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Balıkesir İl Kültür Turizm Müdürlerinin ziyaret ederek tanıtımcılara destek olması bekleniyor.

FUAR BİLGİLERİ

•Fuar Tarihleri: 26 – 29 Ocak 2017 (Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar)
•Fuar Saatleri: 10:00 – 18:30
•Fuar Alanı: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi E-5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı, Beylikdüzü / Büyükçekmece 34522 İstanbul – Türkiye

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger