6 Haziran 2018 Çarşamba

Kazdağları Gezileri Başlıyor

Çanakkale Belediyesi Kazdağları Gezileri Başlıyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından 'Kaz Dağları'na Sahip Çıkmaya Gidiyoruz' sloganıyla bu yıl sekizincisi düzenlenen Kaz Dağları gezileri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

2011 yılında başlayarak Kazdağları’nın güzelliklerini kentlilerimizle buluşturan geziler, bu yıl yeniden düzenleniyor. Haziran-Ağustos ayları arasında gerçekleşecek olan Kazdağları gezileri kapsamında her yıl olduğu gibi Çanakkale Belediyesi Ana Hizmet Binası önünden hareketle, Bayramiç, Evciler Köyü’ndeki molaların ardından Kazdağları’nda doğa yürüyüşleri, Alabalık Tesislerinin ziyareti ve Ayazma’nın eşsiz dokusunun keşfiyle gerçekleşecek olan gezilere profesyonel rehber de eşlik edecek.

Kentlilerimiz Kazdağları’nın doğal güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra bölgedeki altın arama faaliyetleri ile başlayan ve oluşması muhtemel doğa tahribatları hakkında da bilgilendiriliyor.

Haziran ayı itibariyle başlayacak olan Kazdağları gezilerine katılmak için 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezimizden randevu alınması gerekmektedir.(canakkale.bel.tr)

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger