8 Şubat 2010 Pazartesi

Google AdWords Nedir?

Google AdWords ile, işletmeniz için hızlı ve basit bir biçimde reklam oluşturup yayınlayabilirsiniz. Reklamlarınızı Google'da ve reklamcılık ağımızda yayınlayabilirsiniz. Bütçeniz ne olursa olsun, yalnızca reklamlarınıza tıklandığında ödeme yaparsınız.

AdWords reklamları, bir kullanıcı Google'da anahtar kelimelerinizden birini kullanarak arama yaptığında arama sonuçlarıyla birlikte görüntülenir. Böylece, zaten işinizle ilgilenen bir kitleye reklam yapmış olursunuz. Ayrıca reklamlarınızı, her geçen gün büyüyen Google Ağı'ndaki içerik sitelerinde yayınlamayı da tercih edebilirsiniz. Reklamınızın görünmesini istediğiniz içerik yerleşimlerini tam olarak seçebilir ya da içeriğe dayalı hedefleme özelliğinin anahtar kelimelerinizi içerikle eşleştirmesine izin verebilirsiniz.

Metin, resim ve video reklamlar olmak üzere, çeşitli reklam biçimleri arasından seçim yapabilir ve hesabınızdaki raporları kullanarak reklamınızın performansını kolayca izleyebilirsiniz.

AdWords'te minimum bir aylık ücret ödemeniz gerekmez, yalnızca çok düşük bir etkinleştirme ücreti alınır. Google AdWords'le reklam vermenin maliyeti ile ilgili daha fazla bilgi edinin.

Google AdWords ile ilgili daha fazla bilgi edinmek veya reklamlarınızı oluşturmaya başlamak için AdWords ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger