23 Haziran 2011 Perşembe

2011 Final Yapan Diziler

2011 Final Yapan Diziler
Hanımın Çiftliği

Kanal D’nin, başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk ve Ebru Özkan’ın oynadıkları, Orhan Kemal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve ekrana geldiği ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi “Hanımın Çiftliği”, uzun süre hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir final bölümü ile ekranlara veda etti. Final özeti: Güllü ve Kemal, düğünlerinde aldıkları acı haberle sarsılmıştır. Çiftlik yanmaktadır. Fabrikanın öfkeli işçileri, Serap Hanım’ın cezasını kesmek için çiftliği yağmalamaktadırlar. Güllü ve Kemal var güçleriyle, çiftliğe yetişip, Muzaffer Ali’yi kurtarmaya çalışırlar. Ancak o gece çiftlikte Güllü’nün hayatını altüst edecek bir kayıp yaşanacaktır.

Halide ise yangına azmettirdiği işçilerin bu denli büyük bir faciaya sebep vereceğinden habersizdir. Halide’nin intikam oyunu sadece çiftliğin değil, başkaların da sonunu hazırlamıştır.

Yangın herkesin hayatını değiştirecek, Güllü ise tüm yaşananların sonunda hanımlığın gerçekten ne olduğunu öğrenecektir.

İzmir Çetesi

İzmir Çetesi meçhul bir kişiden büyük bir iş alır. Aynı iş üzerinde, birbirlerinden habersiz İsmail ve Kumsal da vardır. Üç grup da işi başarır ve paranın geri kalanını almak için meçhul kişi’nin belirlediği yere gider. Onları orada çok büyük bir sürpriz beklemektedir!

İzmir Çetesi izleyicilere büyük bir süpriz yaparak reyting almadığı açıklaması yapılarak erken final yaptı.

Ezel Dizisi

Ezel bir kez daha hapishane yolunda… Fakat kaderini kabullenmeden önce yapması gereken bir şey var. Dünyasını bir kez daha başına yıkan adamı bulmak ve hak ettiği cezayı vermek. Ezel hapsolduğu yerden çıkıp Cengiz’i bulmaya karar verir. Ailesi, arkadaşları, sevdikleri bu kez bu adamın yanında olacak mı? En önemlisi, adalet geç de olsa yerini bulacak mı? Gerçek hayatta mutlu sonlar var mıdır? Yoksa mutlu sonlar sadece masallara mı mahsustur?
Ezel kendi masalının sonuna geldi. Oyunlar, kavgalar, mücadele bitti. Onun durduğu yerde tek bir gerçek var artık. Hepimizin her gün unuttuğu bir gerçek… En nihayetinde… Hayat zaten bir oyun…

Aşk Bir Hayal Dizisi

Aşk Bir Hayal 75. Bölüm Özeti:Miran’ın adamları tuttukları sahte hemşire ile Altay’a oyun oynar, onu sahile götürerek öldürmeye kalkışırlar… Miran Asmin’e akan kanın ancak Asmin ona geri döndüğünde duracağını, yoksa Asmin’in ailesinde kim varsa sırayla öldüreceğini söyler. Asmin daha fazla direnemez. Veda mektubu bırakarak, gizlice Mardin’e doğru yola çıkar. Miran, Asmin gelene kadar her şeyin dört dörtlük olması için hazırlık yapar. Asmin Mardin’de annesinin konağından gizlice babasının silahını alarak Miran’a gider. Dildar ve Altay Asmin’in onlara bıraktığı veda mektubunu bulduklarında müdahale edebilmek için geç kalmıştır. Asmin ise kararlıdır, Miran’ı öldürecek ve artık bu pislikten sonsuza kadar kurtulacaktır…

Küçük Sırlar

ayın hayatına Kanal D’de başlayan sezon ortasında Star Tv’ye transfer olan sevilen gençlik dizisi ’’Küçük Sırlar’’ın Ağustos ayında (56.bölümde) final yapacağı açıklandı. Dizinin oyuncuları final haberini twitter hesaplarından üzüntüyle duyurdu.

Gönülçelen

24 Haziran Cuma günü yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek olan Gönülçelen dizisi severler için Cansel Elçin Twitter’dan şu mesajı verdi. “Bugün çekimlerimin son günü…Tüm Gönülçelen ekibine tesekkür ederim. izleyecilere bugüne kadar verdiginiz destek için sonsuz tesekkürler.” Setin sona ermesi ile birlikte de ” Bye bye Hasret, Bye bye Murat Turali…” diye mesaj çekerek kendisi de Gönülçelen karakterlerine veda etmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger