22 Temmuz 2012 Pazar

699 liraya tablet!

ViewSonic ile Türkiye'de tablet pazarına giren KVK, "ViewPad 10e" adı verilen tabletlerden bir yılda 300 bin adet satmayı hedefliyor.
KVK’nın ViewSonic ile işbirliğini duyurduğu lansmanda, Amerika’nın en çok satan tabletleri arasında yer alan ‘ViewPad 10e’ modeli ilk kez tanıtıldı. Yapılan açıklamayla, tüketicilere 699 liradan başlayan fiyatlarla ulaşacak olan ViewPad’in bir yılda 300 bin adet satılması hedeflendiği belirtildi.
Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe faaliyet gösteren KVK, böylece Türkiye’de tablet pazarına girdiğini duyurdu.

“Ürünümüze güvenimiz tam"
Merkezi Kaliforniya’da bulunan ViewSonic; halen Amerika, Avrupa ve Asya’da 30’dan fazla ülkede yerleşik ofisleriyle faaliyet gösteriyor. Masaüstü monitör, projektör ve dijital çerçeve gibi ürünlerde kalitesini kanıtlayan ViewSonic’in bu uzmanlığını tüketici elektroniğine de aktararak akıllı telefon ve tablet modellerini de ürün gamına eklediğini belirten ViewSonic Türkiye Ülke Müdürü Hasan Koçyiğit, “Viewsonic olarak müşterilerimizin yaşam tarzlarına uygun ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede tablet ailemizinin yeni üyesi ViewPad 10e’yi KVK ile sunmaktan oldukça heyecanlıyız dedi.

*9.1mm incelik

*9.7’’ SuperClear IPS Ekran, 420nits parlaklık

*20 GB Depolama 32GB’a kadar artırılabilir bellek

*USB Girişi ve SD kart desteği ve HDMI Çıkışı

*Android Ice Cream Sandwich İşletim Sistemi

*Alüminyum Metal Alaşımlı Koruyucu Gövde

*Adobe Flash Desteği

*1 Ghz Cortex işlemci

*Bluetooth

*3G ve Wi-Fi seçenekleri

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger