22 Temmuz 2013 Pazartesi

Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali

Gelibolu 19. Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali 21-25 Ağustos'da...
19. Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali
Gelibolu Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenecek Çanakkale "Uluslararası Gelibolu Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali" için hazırlıklar başladı.

Festival proramını belirlemek için Gelibolu Belediyesi meclis salonunda toplantı düzenlendi.

Bu yıl beş günlük bir program ile gerçekleştirilecek olan festivalin daha etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi için görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda, festival programının taslağı oluşturulmaya başlandı.

Başkan Özacar, festivalin daha etkin gerçekleştirilmesi konusunda sivil toplum örgütlerinin düşüncelerini çok önemsediklerini, festivalin içerikli bir şekilde kutlanması için hazırlıkların devam edeceğini sözlerine eklerken, ilgili daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri söz alarak görüş ve önerilerini iletti.

Festival proramı açıklanınca programa buradan ulaşabilirsiniz...

Bu konu ile ilgili diğer yazılar;
- 17.Uluslararası Gelibolu Altın Sardalye Kültür Ve Sanat Festivali

Google da ara: Gelibolu Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali

1 yorum:

Çanakkale Geçilmez dedi ki...

Gelibolu Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali İPTAL!!!

Gelibolu’da Belediye Meclisinin belirlediği tarih doğrultusunda 20-25 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılması planlanan 19. Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali iptal edildi.

Festivalin iptal gerekçesi ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanımız M.Mustafa Özacar, bu kararı almalarında son yaşanan soruşturma sürecinin ilgisinin bulunmadığına vurgu yaptı.

Başkanımız Özacar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"19. Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali’nin yapılması yönünde karar almamıza rağmen ekonomik sebepler nedeniyle festivalimizin bu yıl iptal etmeyi uygun gördük. Şehrin fiziki talepleri ön plana çıkmıştır. Tüm enerjimizi planlaması yapılan çalışmalara vereceğiz. Halkımızın bizim bu tercihimizi hoşgörü ile karşılayacağını umut ediyoruz. Bu yüzden biz de, festivale harcayacağımızparayı,devam edenve yapılacakyatırımlardakullanmakistiyoruz. Kamuoyunun bilgisine sunar, sevgi ve saygılarımı sunarım"

http://www.gelibolu.bel.tr/bpi.asp?caid=171&cid=1319

Festival, geçtiğimiz yıl da ekonomik sebeplerden dolayı iptal edilmişti.

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger