4 Şubat 2014 Salı

Samsung Galaxy S5 geliyor!

Samsung Galaxy S5, 24 Şubat tarihinde tanıtılacak.
Samsung Galaxy S5 geliyor!Samsung Galaxy S5'in tanıtılacağı lansman davetiyeleri dağıtmaya başladı. Davetiyeye göre Samsung Galaxy S5, 24 Şubat 2014 tarihinde tanıtılacak.

Samsung'un 2014 yılında akıllı telefon piyasasındaki amiral gemisi olması beklenen Galaxy S5'in tanıtılacağı etkinlik, bugün firma tarafından üstü kapalı bir biçimde açıklandı.

Geçtiğimiz yılda davetiye sistemi ile Galaxy S4'ü tanıtan Samsung, yine "Unpacked" isimli etkinliğinin davetiyelerini basın mensuplarına gönderdi. Twitter üzerinden de açıklama yapan firmanın, 24 Şubat tarihinde Barselona'da düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresi'nde Galaxy S5'i tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Galaxy S5'in beklenen donanım özellikleri, Snapdragon 800/805 işlemciye, 3 GB Ram'e, 16 MegaPiksel çözünürlüğünde kameraya ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemine sahip olması bekleniyor.

Tahminlere göre Samsung, 2K çözünürlüğünde bir ekrana ve parmak izi okuyucusuna, Galaxy S5 modelinde yer vermesi beklenmekte...

1 yorum:

Samsung Galaxy S5'in Türkiye fiyatı belli oldu dedi ki...

Samsung Galaxy S5'in Türkiye fiyatı belli oldu. 16 GB'lık depolamaya sahip S5'in fiyatının 2.199 TL, 32 GB'lık ürümünün ise 2.300 TL'den satışa sunulması bekleniyor.

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger