10 Ağustos 2014 Pazar

Google'da Dev Değişim!

Google'da Dev Değişim! Google Pagerank'ta değişim yaptı!
Yapılan açıklamaya göre, internet dünyasında gelişen teknoloji yenilikleri de beraberinde getiriyor. SEO - Arama Motoru Optimizasyonu için büyük önem taşıyan Google'ın derecelendirme sistemi Pagerenk'ine dair bilinen ne varsa değişiyor. Yeni değişiklikler ile bir çopk kişinin önem vermediği HTTPS şifreleme güvenliği yeniden kullanıcılarının gözdesi olcağa benziyor.

Google'ın en büyük derecelendirme sistemi olan Pagerank'ta değişim yaptı. Bu değişimi de açıkça duyurdu. Ne kadar güvenli ise siteniz rakibinize göre o kadar avantajlısınız. Özellikle https ile başlayan siteler https ise başlayanların önüne geçecek.

Değişim özellikle Arama Motoru Optimizasyon çalışmalarınıjn yeniden yapılmasını sağlayacak . Yeni değişiklikler ile bir çopk kişinin önem vermediği HTTPS şifreleme güvenliği yeniden kullanıcılarının gözdesi olcağa benziyor.

İnternet dünyasına giren her site Google arama sonuçlarında ilk sırada yer almak için büyük çaba ve paralar harcar. Drurum böyle olunca ürettiğiniz içerik ve servisin yanında seo yönetiminizinde önemi kat be lkat artarak tamamen Google direktiflerine harfiyen uymak gerekiyor.

Artık bu durum değişiyor!
Google'ın büüyk değişim hakkında yapmış olduğu açılama ile internet dünyasında ki aramalar sırasında herşeyden önce şifreleme kullananweb sitelerine öncelik verecek ve HTTPS uzantılı sitelerin google sayfa değeri yani genel kullanımıyla Pagerank'ı daha yüksek olcak.

Her ne kadar dayatma gibi görünen bu uygulama aslında iki taraf içinde son derece faydalı sonuçlar doğuracak. Öncelikle Http'de Https'ye geçiş internet kullanıcıları için siber dünyayı çok daha güvenli hale getirecek. Ayrıca işini hakkıyla yapan internet hizmeti sağlıyıcıları her zaman Google tarafından hak ettikleri değeri alacaklar .

Google yaptığı açıklama ile İnternet üzerinde ki bir sitenin şu an ki Google Arama sonuçlarında ki yeri ne olursa olsun, titz çalışan ve işini hakkıyla yapıp büyük bir sıçrama yakalamaya çalışan siteler için çok büyük bir avantaj olacağını belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger