30 Ekim 2014 Perşembe

Google Inbox

Google Inbox nedir, nasıl kullanılır?
Google, Google Inbox adı verilen yeni bir web ve mobil uygulama yayınladı.

Yayınlanan yeni uygulama ile Gmail Ekibi kullanıcılarınıne e-posta kullanım alışkanlıklarını değiştirmeyi hedefliyor. Google Inbox uygulamasını Gmail'den ayıran özellikleri arasında ilk olarak "İleti Grupları" yer alıyor.

Google yeni mail sisteminde yapılandırdığı "İleti Grupları" seçeneğiyle kullanıcılarına maillerini tanıtım, seyahat, alışveriş, finans gibi kategorilere ayırabilmeleri için seçenekler sunuyor. Her bir kategorinin ise farklı özellikleri bulunuyor. Kullanıcılar maillerini açmadan seyahat kategorisinde uçuşlarının gerçek zamanlı durumunu görebilirken, alışveriş kategorisinde siparişlerinin teslim durumunu gözlemleyebiliyorlar. Google Inbox ile gelen yenilikler arasında Hatırlatıcılar, Yardımlar ve Erteleme İşlevi gibi özellikler de yer almakta.

Bu özellikler sayesinde kullanıcılar maillerini önem sırasına göre düzenleyebiliyor. Gmail'in çıktığı ilk günlerdeki gibi Google Inbox'tan yararlanabilmek için de davetiye gerekiyor.

Google Inbox'ı denemek isteyen kullanıcılar ise inbox@google.com adresine ileti göndererek Google Inbox davetine ulaşabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger