6 Ocak 2015 Salı

Twitter'da "Sen Yokken..." Dönemi

Twitter'da yeni dönem "Sen Yokken..."
Twitter, uygulamayı son açtığınız zamandan beri atılan tweetleri özet halinde size sunan "Sen Yokken..." özelliğini kullanıma sunuyor.

Twitter, kullanıma sunmaya hazırlandığı bu özelliği kasım ayında duyurmuştu. Bu özellik, Twitter'da olmadığınız süre zarfında atılan bazı tweetleri ana sayfanızın en üst kısmında görüntüleyecek. Ancak Twitter'ın görüntülenecek tweetleri neye göre seçeceği tam olarak belli değil. Ama büyük ihtimalle bu seçimlerde retweetler ve favoriler dikkate alınacaktır. Özelliği beğenmediğiniz takdirde, özeti kapatarak her zamanki ana sayfa akışınıza geri dönüş yapabileceksiniz.

Bu özellik kullanıcıların büyük bir kısmına sunuldu. Ancak özellik, henüz tüm Twitter kullanıcıları için aktif değil. Twitter'ın bir açıklamayla birlikte özelliği tüm kullanıcılarına sunması bekleniyor.

Twitter aynı anda birçok yeni özellik üstünde çalışıyor ve mevcut özelliklerini iyileştirmek adına da bazı çalışmalar yapıyor. Twitter'ın son günlerde direkt mesaj özelliği üzerinde bazı geliştirmeler yaptığı biliniyor ve yakın zamanda bu özelliğin geliştirilmiş halini kullanıma sunacağı tahmin ediliyor. Twitter, yaptığı bu yeniliklerle kullanıcı sayısını arttırmayı ve mevcut kullanıcılarına daha iyi bir Twitter deneyimi sunmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger