6 Ocak 2015 Salı

2015 yeni başlayacak diziler

2015 Yeni diziler, 2015 yeni başlayacak diziler...
- Poyraz Karayel - Kanal D

Poyraz Karayel, 7 Ocak çarşamba 20:00'de Kanal D'de başlıyor.
Kanal D'nin başrollerini, İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman) 'ın paylaştığı, Engin Benli (Zafer), Murat Daltaban (Mümtaz),Mustafa Alabora (Ünsal),Müge Akyamaç (Canan),Ali İl (Sadreddin),Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem Arslan (Sefer),Cem Cücenoğlu (Taşkafa),Emel Çölgeçen(Sema),Ece Özdikici (Songül),Ataberk Mutlu (Sinan), Enis Yıldız (Av.Necdet),Gülçin Hatıhan (Ümran),İsmail Düvenci (Cevher),Emirhan Akbaba (İsa)'nın eşlik ettikleri, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği Poyraz Karayel, yarın 20:00'de izleyiciyle buluşacak.

- Beş Kardeş – Kanal D

Başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Melisa Sözen, Tansu Biçer, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Serkan Kuru ve Serdar Orçin'in yer aldığı Ay Yapım imzalı Kanal D'nin yeni dizisi Beş Kardeş'e, Leyla ile Mecnun dizisinde ak sakallı dedeyi canlandıran Köksal Engür ve aynı dizide Hidayet'in annesi Suna'ya hayat veren Ayşen Gruda ve Leyla ile Mecnun'un gözlüklü çocuğu Ege Tanmam Beş Kardeş'e dahil oldu.​

Beş Kardeş izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

- Acil Servis – Show Tv

Amerika'da yayınlanan ER – Emergency Room dizisinden uyarlama olan, yapımcılığını Medyapım'ın üstleneceği Acil Servis dizisinin ilk belli olan oyuncuları; Tamer Tıraşoğlu ve Seda Akman. Acil Servis, Ocak'ta Show TV'de!

- Sevda Kafesi – Show Tv

Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin başrollerini paylaşacağı "Sevda Kafesi", Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

- Aşkın Dili Yok – Star Tv

Başrollerinde Deniz Çakır, Yiğit Özşener, Murat Ünalmış, Denise Capezza, Deniz Türkali ve Orhan Alkaya'nın yer aldığı Aşkın Dili Yok dizisi Star TV'de yayınlanacak. Aşkın Dili Yok, yakında Star TV'de!

- Serçe Sarayı - Star

Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, senarist koltuğunda Funda Alp'in oturacağı, Songül Öden'in ise başrolünde yer alacağı dizinin yönetmeni Ömür Atay.Serçe Sarayı Ocak'da Star'da ekrana gelecek.

- Adı Yok - Kanal D

Ercan Mehmet Erdem’in kaleme alacağı "Adı Yok" dizisi Ocak ayında ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana gelecek.

- Hayatımın Aşkı – Fox Tv

Hayatımın Aşkı, yakında FOX’ta!​

- Geçmişi Olmayan Adam – Kanal D

Pana Film, 2002 yapımı olan ve başrolünde Matt Damon'ın yer aldığı The Bourne Identity (Geçmişi Olmayan Adam) filmini uyarlayacak.Geçmişi Olmayan Adam Kanal D ekranlarında olacak.

- Modern Aile – Fox Tv

ABD'de şu sıralar 6. sezonuyla ekranlara gelen başarılı dizi Modern Family'nin yerli versiyonunun çıkacağı haberi geldi. Geniş bir ailenin yaşadıklarını anlatan komedi dizisinin yapımcılığını Pastel Film'in üstlenek.Dizinin Aralık ayında FOX ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

- Maral – Tv8

Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya'nın başollerinde oynayacağı Sonay dizisi yeni sezonda Tv8 ekranlarında olacak. Maral, yakında tv8'de!

-Racon – Tv8

Mehmet Aslantuğ'un Başrolünü oynayacağı dizisinin senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut kaleme alıyor. Racon, yakında tv8'de!

- Doktorlar - Star TV

Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Doktorlar uzun bir aradan sonra 3 Aralık Cuma akşamı yeniden seyircisiyle buluşuyor. Başrollerini Kutsi, İlker İnanoğlu, Melike Güner, Leyla Göksun, Nergis Öztürk, Yağmur Atacan, Cüneyt Türel, Gülçin Santırcıoğlu, Cemal Toktaş, Oya Okar, Alpay Kemal Atalan, Selen Seyven ve Zerrin Nişancı, Ebru Şam’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini ise Oğuzhan Tercan üstleniyor.

- Kösem Sultan – Star Tv
Dizi Eylül 2015'de Star Tv ekranlarında olacak.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger