20 Mayıs 2015 Çarşamba

2015 Yaz Sezonu Diziler

2015 Yaz Sezonunda Başlayacak Diziler;
- Beş Kardeş – Kanal D

Başrollerinde; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U. Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek'in yer aldıkları "Beş Kardeş" Haziran ayında devam edecek.

- Güneşin Kızları – Kanal D

Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı yeni dizi "Güneşin Kızları" Haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

- Yaz'ın Öyküsü – Kanal D

Başrollerinde Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in bulunduğu, yapımcılığını D Production’un üstlendiği dizinin çekimleri başladı. Yetimhanede büyüyen bir kızın hayatını ele alacak dizide yetimhanede büyüyen kızın yaşadığı zorlukları ve kızın annesini aramasını ele alan dizi Haziran ayında Kanal D’de olacak.

- İnadına Aşk – Fox Tv

Dizinin başrolünde Can Yaman ve Açelya Topaloğlu var. Dizide yer alacak diğer isimler ise şöyle. Şarkıcı Cem Belevi, Eren Vurdum, Yeşim Dalgıçer, Cevahir Turan, Nilay Duru, İlay Erkök ve Alper Saylık.

- Fabrika Kızı – Show Tv

Yaz aylarında Show Tv’de başlayacak dizinin başrolünde İsmail Demirci yer alıyor. Gökhan Horzum dizinin senaryosunu yazarken, dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Aslan oturacak.

- Ne Münasebet – Show Tv

Dizinin başrolünde Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil var. Dizinin kadrosunda ayrıca İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'da yer alıyor.

- Çilek Kokusu – Star Tv

Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan'ın rol aldıkları Çilek Kokusu Haziran'da Star'da.

- Düş Bahçeleri – Star

Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor dizide rol alacak.

- Mutluluk – Fox Tv

Fox Tv'de ekrana gelecek olan dizisinin kadrosunda Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu yer alıyor. Dilara Aksüyek ve Kaan Çakır'ın da rol aldığı dizinin yapımcılığını ise Süreç Film Yapıyor.

- Kalbim Ege'de Kaldı – Kanal D

Limon Film'in yapımcılığında çekilecek olan ve Haziran ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin oyuncuları Murat Dalkılıç ve Büşra Pekin.

- Tatlı Küçük Yalancılar – Star Tv

Bensu Soral, Beste Kökdemir, Melisa Şenolsun ve Büşra Develi "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinin başrolünü paylaşacaklar.

- O Aşk Benim – Fox Tv

Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Ruhi Sarı ve Seda Akman gibi oyuncuların rol aldığı dizinin yapımcısı Pastel Film. O Aşk Benim Haziran'da Fox tv'de.

- Kiralık Aşk – Star Tv

Başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Anduç'un yer alacağı dizide Hatice Aslan ve Sümeyra Koç rol alacak. Dizinin Haziran ayı bitmeden başlaması bekleniyor.

- 2 Oda 1 Aşk – Show Tv

2004 Kore yapımı Full House dizisinden uyarlanacak olan "2 Oda 1 Aşk" 15 Haziran'da ekrana gelecek. Dizide Seçkin Özdemir rol alacak.

- Ya Tutarsa – Show Tv

Dizide rol alacak isimler Cahit Gök, Paşhan Yılmazel, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Rıza Sönmez ve Selen Uçar. Bir sit-com'un içine düşen ve oradan kurtulmaya çalışan iki gencin maceralarını anlatan dizi yakında başlayacak.

- Ömrüm Sessiz Bir Çığlık – Fox Tv

Dizinin başrolün Gökhan Keser ile 2013 Türkiye güzeli seçilen Rüveyda Öksüz paylaşacak. Pastel Film'in yapımcılığını üstleneceği, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturacağı dizide Güven Hokna, Seda Akman ve Ruhi Sarı gibi isimler de yer alacak. Ömrüm Sessiz Bir Çığlık, Haziran ayında Fox'ta!

- Unutamadım – Star Tv

Unutamadım dizisinde Emrah, Tuvana Türkay, Nurseli İdiz,Engin Şenkan, Özge Özder ve Hakan Boyav gibi sevilen isimler yer alacak. Dizinin yönetmenliğini ise Hanımın Çiftliği ve Ömre Bedel dizileri ile tanınan Nihat Durak yapacak. Unutamadım dizisi yakında Star Tv'de...

- Kösem Sultan – Star Tv

Kösem Sultan, Eylül 2015'de ekrana gelecek.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger