4 Ocak 2019 Cuma

Yeni Başlayacak Diziler 2019

2019'da Yeni Başlayacak Diziler...

- KARDEŞ ÇOCUKLARI

Star TV'nin 2019'daki yeni dizilerinden olan Kardeş Çocukları'nda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu ve Murat Daltaban rol alıyor.

- VURGUN

Vurgun dizisinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay başrolleri paylaşıyor. Vurgun dizisi Ocak ayının son haftasında Fox TV ekranlarında olacak.

- KUZGUN

Barış Arduç ve Burcu Biricik'i buluşturan Kuzgun dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ay Yapım imzalı olan Kuzgun dizisi bir aşk hikayesini konu alıyor. Dizi Star TV'de yayınlanacak.

- VUSLAT

Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür ve Ümit Kantarcılar’ın başrollerinde rol aldığı Vuslat dizisi, 7 Ocak Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında başlayacak.

- MASAL ÇİÇEĞİ

Başrolleri Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Uğur Yücel paylaşacak. Masal Çiçeği dizisi Şubat ayında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak.

- HAYAT GİBİ

Dünyaca ünlü This Is Us uyarlaması olan 'Hayat Gibi' dizisi Şubat ayında Fox TV ekranlarında olacak. Oyuncu kadrosunda Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, İrem Sak, Olgun Toker ve Elçin Afacan yer alıyor.

- NÖBET

"Nöbet"in başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık yer alıyor. Nöbet Ocak ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak!

- HALKA

Halka'da Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı rol alıyor. Polisiye dizi Halka, 15 Ocak'ta TRT 1 de yayınlanmaya başlayacak.

- TEK YÜREK

Tayanç Ayaydın, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Arda Anarat ve Eslem Akar gibi isimlerin başrolünde yer alacağı 2019 ocak ayında Trt 1 de başlayacak yeni dizi. Tek Yürek dizisi Zeytinburnuı belediyesinin sosyal sorumluluk olarak kurduğu Buz Hokeyi takımın hikayesini anlatacak.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger