20 Mayıs 2010 Perşembe

19 Mayıs Çanakkale'de Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de ilk defa yurt dışından gelen 20'ye yakın yabancı öğrencinin de katılımı ile coşkuyla kutl

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çanakkale'de ilk defa yurt dışından gelen 20'ye yakın yabancı öğrencinin de katılımı ile coşkuyla kutlandı.

18 Mart Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenler Vali Abdülkadir Atalık, Boğaz ve Garnizon Komutanı Garnizon Komutanı Tümamiral Serdar Dülger ve Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek'in, halkın ve gençlerin bayramını kutlamasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile devam etti. Konuşmaların ardından öğrenciler şiirler okudu.

Resmi geçidin ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kolbastı ekibinin gösterisi vatandaşlardan büyük alkış aldı. Törenlerde bu sene ayrıca gençlik değişim programı kapsamında yurt dışından gelen 20'ye yakın yabancı öğrenci korteje katılarak geçit töreninde yürüyüş yaptı.


Akşamki fener alayından görüntüler



Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger