23 Temmuz 2010 Cuma

Temmuz Sıcağını Serinletecek Yeni Diziler

Dürüye'nin Güğümleri /Star
Bir karı-koca bazı oyunlara getirilerek evlendirilirler. Koca evlendikten yirmibeş gün sonra Almanya'ya çalışmaya gider. Her iki yılda bir dönüşünde karısını hamile bırakır ve dört çocukları olur.

Küçük Sırlar / Kanal D
Su, yaşadığı dünyanın en pırıltılı, en beğenilen, en konuşulan, en özenilen kızı. Diğerleri gibi "vampir" olmamaya, temiz kalmaya, kendine yeni bir yol çizmeye çalışıyor. Ama ne o dünyanın dışında ne de içinde durmak kolay...
Büyümek herkes için zor olsa da Küçük Sırlar dünyasında tam bir savaş...

Kanıt / Kanal D
Hiç bir suç kusursuz değildir,
Ardında mutlaka bir iz bırakır?

Keskin Bıçak / FOX
Mutlu bir gecede başlayan, ancak yaşanan bir olayla geçmişleriyle hesaplaşmak, kendilerini ve aşkı bulmak için Bursa'da yolları kesişen bir kadın ve iki erkeğin intikam ve aşk kokan hikayesi...

Şen Yuva / Atv
Onların işi "ilişkiler"... Münir ve İnci, günümüzün en popüler konusunda, kadın-erkek ilişkilerinde uzmanlar! Meslekleri "aile terapistliği". Onlar hastalarına danışmanlık yapıyor, aileleri de isteseler de istemeseler de onlara! Şen Yuva ailesinin evinde bir çocuk, bir kayın valide, bir de kayın peder ve hepsi ayrı alem.

Çakıl Taşları / FOX
Ekrem zeki ama hayta. Cenger çalışkan ama panik. Sevil azim abidesi ama bilgisiz. Ayçin güzel ve tembel. Cihan zeki ama amaçsız. Üniversite sınavında başarısız olurlar. Kendileri, aileleri, gelecekleri için bütün umutları tükenir. Tam da her şeyin bittiğini sandıkları yerde karşılarına muhteşem bir fırsat çıkar. Özel bir üniversiteyi burslu olarak kazandıklarını öğrenirler. Böylece yolları kesişir. Bu yeni bir başlangıçtır. Sonun başlangıcı.

Her şeyi düzeltmeye çalışırken bir tekme daha yer, kendilerini daha kötü bir yerde bulurlar. Birbirinden ilk bakışta nefret eden beş genç geleceklerini kurtarmak için mecburen bir araya gelirler.

Mesleğinde dahi ama pratikte beceriksiz, farklı ve sıradışı öğretmen Neşet, yenilmiş ama ezilmemiş ev kadını Nisa Nur ve en büyük dertleri çocukları olan ailelerde hikayeye dahil olur. Ve böylece hayatlarının macerasına dalarlar. Tek bir amaçları vardır; başarılı ve mutlu azınlığın, üniversiteyi kazanan %11'in arasına girmek... Bu macerada hepsi YGS konularında daha fazlasını; kendine güvenmeyi, mücadeleyi, korkularını yenmeyi ve -zor da olsa- birbirlerini sevmeyi öğrenecekler...

Halil İbrahim Sofrası
Berber dükkanının 2 eski ortağının bitmek bilmeyen mücadeleleri ve alacak verecek yüzünden düşecekleri çatışma...

Yahşi Cazibe
Azeri asıllı Cazibe'nin Türk vatandaşı olmak için Kemal ile yaptığı evliliğin komik hikayesi...

Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal alacağı yüklü paradan dolayı evlenmeyi kabul eder. Cazibe ve Kemal, birbirlerini ilk kez nikah salonunda görür ve nefret ederler. Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal ve Türk vatandaşı olmak isteyen Cazibe mecbur evlenirler. Çakma evlileri bekleyen kâbussa karşı komşuları olan psikopat yabancılar şube komiseri Peker Pekmez'dir.

Hanımeli Sokağı
İşlemediği bir suçtan dolayı cezaevine giren bir adam, sevdiği kadını da dışarıda bir başına bırakmıştır. Yıllar sonra özgürlüğüne kavuşur. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Özellikle de 'Hanımeli Sokağı'.

Feriha'yla evlenmesine 2 gün kala üç kişinin katili olarak tutuklanan Yusuf, onsekiz sene sonra geldiği Hanımeli Sokağı'nı bahçe içerisindeki evlerinin yerine 3 dairesi ve 1 dükkânı kendilerinin olan apartman ile birlikte artık Cemil Bey Sokağı olarak bulur.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger