16 Ağustos 2010 Pazartesi

Ağustos Sıcağını Serinletecek Yeni Diziler

İşte yaz aylarında ekrana gelecek yeni yapımlar.

ÇOCUKLAR DUYMASIN

2003 yılında ekrana geldiğinde bir fenomene dönüşen, taş fırın erkeği Haluk, Meltem, light erkek Selami, Havuç ve feminist Duygu'nun hikayelerinin anlatıldığı Çocuklar Duymasın yeniden başlıyor. Bu defa kadroya Selami'nin oğlu Beton Orçun'un da katıldığı sit-com, Bu ay başında atv'de ekrana geldi.

UMUT ÇOCUKLARI

Erler Film'in hazırladığı dizide Yetkin Dikinciler, Haluk Piyes ve Ezel'den ayrılacak olan Sedef Avcı rol alacak. Arka Sokaklar tadında olan ve sokak çocuklarının dramını anlatacak olan dizi Kanal D'de yayınlanacak

ANA KUCAĞI DÜRİYE'NİN GÜĞÜMLERİ

Geçen yıl sona eren Baba Ocağı dizisi ekibi bu defa Ana Kucağı için motor diyecek. Muğla'nın bir köyünde çekilecek olan dizide İpek Tuzcuoğlu ve Emre Kınay başrolleri paylaşıyor. İkili, 4 çocuk sahibi boşanmış bir karı kocayı canlandıracak. Dizi yayına başladı.

DELİ SARAYLI

Perran Kutman ve Çetin Tekindor'un başrollerini oynayacağı, dönem komedisi Deli Saraylı eylül ayında atv'de yayınlanacak. Diziyi Gani Müjde kaleme alıyor.

FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE

Bir kıyı kasabasında kendi halinde yaşayan köylü kızı Fatmagül, o gün deniz kenarında çamaşır yıkarken, sarhoş beş gencin tecavüzüne uğrar. Bu toplu saldırıdan sonra gençler yakalanırlar. Saldırgan burjuva çocuklarının içinde Kerim adlı bir köylü çocuğu vardır. Gençlerin hapisten kurtulması için içlerinden birinin Fatmagül ile evlenmesini gerekmektedir. İşte zengin çocukların, yani arkadaşlarının çevresindeki kişilerin aracı olması Kerim'i böyle zorunla bir evliliğe iter. Kerim, Fatmagül'la evlenince hem kendi hem de arkadaşları özgürlüklerine kavuşurlar. Kasabanın horlandığı ve kötü gözle baktığı Fatmagül'le evlenmek Kerim'i giderek hırçınlaştırır. Karısını döver, hakaret eder... Ne var ki, bu zorunlu birliktelik bir süre sonra insalcıl bir sevgiye dönüşür.
*Ay Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan dizi "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizinin başrolünde Beren Saat ve Engin Akyürek yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger