16 Haziran 2011 Perşembe

Samsung GALAXY S 2 Türkiye’de

Samsung, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile çalışan akıllı cep telefonlarının amiral gemisi konumunda olan GALAXY S 2’yi, 1.699 TL satış fiyatıyla Türkiye pazarına sundu.
Yalnızca 8.49 mm inceliğinde ve 116 gram ağırlığında olan GALAXY S 2, 4.3 inç büyüklüğünde Super AMOLED Plus ekranı ile 20 Haziran tarihinde Türkiye pazarında satılacak.

Gelişmiş renk seçenekleri ve etkin enerji tüketimi ile kristal berraklığında, en canlı renklerle görüntüleme deneyimi sunan Galaxy S 2, daha yüksek piksel altı çözünürlük özelliği ile ilgi çekiyor.

Galaxy S 2, kullanıcıya fotoğraf görüntülemede ve video oynatmada çok daha gerçekçi bir deneyim sunması ile birlikte, pil ömrünü olumlu yönde etkilemesi ve yüksek bir performans sergilemesi ile fark yaratıyor.

Galaxy S 2’nin ön yüzünde bulunan ve görüntülü görüşme olanağı sunan 2 megapiksel kamerasının yanı sıra, arka yüzünde üstün kalite fotoğraf ve video çekimi sağlayan 8 megapiksel kamerası bulunuyor.

Türünün en hızlısı olan 1.2 GHz'lik çift çekirdekli işlemci içeren GALAXY S 2, Android 2.3 Gingerbread platformunu kullanıyor.

Kullanıcılar bu sayede cihazın benzersiz çoklu görev özelliğinden faydalanabiliyor, video ve fotoğraf dosyalarını süper hızlı yükleyip indirebiliyor.

kaynak


Etiketler: Samsung GALAXY S 2 Türkiye’de Satışta , Samsung Galaxy S 2 Türkiye'de , Samsung GALAXY S 2 fiyatı, özellikleri , Samsung Galaxy S 2 1.699 liraya Türkiye'de , Samsung Galaxy S 2 inceleme


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger