18 Temmuz 2012 Çarşamba

iPhone 5 ne zaman çıkacak?

iPhone 5 ve sıradaki iPad hakkında ortaya atılan yeni iddialar heyecan yaratmaya devam ediyor...
iPhone 5 uzun zamandır dillerden düşmeyen bir telefon. Neredeyse her ay yeni bir parçasını internette gördüğümüz cihaz hakkında en son söylenti, çıkış tarihi hakkında...

Apple hakkında güvenilir ve net bilgiler sağlayan Macotakara isimli blog'un iddiasına göre iPhone 5 üretimi çoktan başladı bile. Sitenin Çin'de bulunan kaynaklarından aldığını söylediği bilgiye göre ilk iPhone 5 sonbahar aylarında karşımıza çıkacak.

Bu bilgiyi sızdıran merci bir sonraki iPad hakkında da birçok ilginç detayı Macotakara ile paylaşmış durumda. Öyle görünüyor ki sıradaki iPad'in üretimi Ocak ayında başlayacak ve de iki ay içerisinde raflardaki yerini alacak.

Diğer kaynaklardan sızan spekülasyon dolu bilgilere göreyse iPhone 5'in çıkışı en geç Ağustos ayının 7'sinde gerçekleşecek. Ama Apple yıllardır sürdürdüğü Eylül - Ekim çıkış tarihlerine sağdık kalacak ve tıpkı önceki cihazlarında olduğu gibi yeni bombalarını da benzer dönemlerde patlatacak.

Bizde sizler gibi uzun süredir iphone 5 haberlerini takip ediyoruz. İşte:
iphone 5 ile ilgili diğer yazılarımız:
iPhone 5
http://canakkalen.blogspot.com/2012/01/iphone-5-hazr.html

iPhone 5'in çıkış tarihi
http://canakkalen.blogspot.com/2011/09/iphone-5in-tarihi.html

iPhone 5'in çıkış tarihi belli oldu
http://canakkalen.blogspot.com/2011/09/iphone-5in-cks-tarihi-belli-oldu.html

iphone 5 ne zaman çıkacak ile ilgili aramalar : iphone 5 çıkış tarihi , iphone 5 ne zaman türkiyede , iphone 5 ne zaman çıkacak 2012 , iphone 5 ne zaman çıkacak apple , iphone 5 özellikleri , iphone 5 ne kadar olacak , iphone 5 ne zaman çıkacak , iphone 5 özellikleri fiyatları , iphone 5 çıkış tarihi belli , iphone 5 fiyatı , iphone 5 ağustosta , iphone 5 kaç para , iphone 5 ne kadar olacak , iphone 5 video

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger