4 Eylül 2012 Salı

Forum Çanakkale 2014'te Kapılarını Açacak

Multi Development Türkiye'nin 15. projesi olan Forum Çanakkale, 2014'te kapılarını açmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
14 Avrupa ülkesinde gerçekleştirdiği 189 gayrimenkul projesi ve yönettiği 48 alışveriş merkeziyle Avrupa’nın bir numaralı perakende geliştiricisi Multi Corporation’ın % 100 iştiraki olan Multi Development Türkiye, Forum Çanakkale için geri sayıma başladı. Bugüne kadar Türkiye’de 10 Forum alışveriş merkezini hayata geçiren Multi Development Türkiye, inşaat aşamasına getirdiği Gaziantep projesinin ardından, geliştirme aşamasında olan Adana, Çanakkale, Diyarbakır, Çorum ve Elazığ projeleri için de çalışmalarına hız verdi.

2011 yılının 2. yarısında temeli atılan Forum Çanakkale, 2014 yılının ilk yarısında açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyor. Forum Çanakkale projesi 38.000 metrekare üzerinde şehir merkezinin güneyinde yer alacak. Çevresinin formuna uygun olarak hazırlanan proje, 30.000 metrekare kiralanabilir alana sahip olacak.

Multi Corporation’ın bünyesinde bulunan Hollanda merkezli T+T Design tasarım grubu tarafından hayata geçirilen ‘Forum’ projeleri, orijinal ve yenilikçi nitelikleri, mimari kalitesi, sunduğu konfor, eğlence ve alışveriş keyfi, sürdürülebilirlik, yerel çevre ve topluma karşı büyük hassasiyet gösterilmesi gibi özellikleri ile uluslararası alanda kabul görmüştür. Bu projelerle aynı zamanda yerel kültür ve piyasanın kendine özgü niteliklerine saygı göstererek, insanların yaşam kalitesini yükseltmek amaçlamaktadır.

Bugüne kadar “Forum” alışveriş merkezleriyle, bulunduğu şehirler içinde mimarisi, yerel çevre ve topluma gösterdiği hassasiyetle benzersiz projeler yaratan Multi Development Türkiye, Forum Çanakkale için de çalışmalarını aynı disiplinde sürdürüyor. Uluslararası standartlarda, en gelişmiş inşaat teknikleri ile yapımı gerçekleştirilecek olan Forum Çanakkale’de modern tasarım unsurları ile yerel mimari unsurlar bir arada bulanacak. Böylece konfor, alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunacak olan Forum Çanakkale’de diğer “Forum”larda olduğu gibi bir süpermarket/hipermarket, ulusal ve uluslararası markalar, sinema salonları, restoran ve kafelerin yanında Çanakkale’nin köklü yerel perakende yatırımcıları/yeni girişimcilerine de yer verilecektir.

Forum Çanakkale, Türkiye ve dünyanın önde gelen markaları, sinemaları, bir ailenin tüm fertlerinden üniversite öğrencilerine kadar herkese hitap edecek eğlence alanları, alışveriş sonrası mola keyfini yaşatacak ve şehrin buluşma noktası haline gelecek kafe restoranları ve kapalı otopark alanı ile alışveriş ve eğlencenin Çanakkale’deki tek adresi olacak.

Forum Çanakkale çalışmalarından fotoğraflar:










forum çanakkale ile ilgili diğer yazımız: Forum Çanakkale

Google da ara Forum Çanakkale 2014'te Kapılarını Açacak

forum çanakkale ile ilgili aramalar :
forum çanakkale avm
koçtaş çanakkale
çanakkale projeleri
çanakkale migros
çanakkale forum alışveriş merkezi
çanakkale 18 mart üniversitesi forum
forum avm
çanakkale avm

1 yorum:

Forum Çanakkale İptal dedi ki...

Forum Çanakkale İptal edildi.

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger