4 Haziran 2013 Salı

Lapseki Kiraz Festivali 2013

Lapseki Kiraz Festivali 13-16 Haziran'da...
Lapseki Kiraz Festivali 2013Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen 28. Geleneksel Kiraz Festivali'nin programı belli oldu.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim, 2013 yılındaki kiraz festivalinin programını belirlemek üzere vatandaşlarla Tarihi Çınarltı Kıraathanesinde bir araya geldi.

Dört gün üst üste yapılacak etkinliklerle kutlanacağını belirten Başkan Ekim, tarih olarak 13 ila 16 Haziran tarihlerini işaret etti. 13 Haziran günü çelenk koyulmasıyla festivalin resmen başlayacağını vurgulayan Başkan Ekim, meyvelerin dört mevsim görüntüsünü yakaladıkları fotoğraf sergisinin açılacağını söyledi. Lapseki belediye Başkanı G. Mehmet Ekim, “Yeni yapılan düzenlemelerin açılışını gerçekleştireceğiz. Stantlar bu tarihlerde hizmete girecek. Arnavutluktan bir folklor ekibi davet ettik. Bu kırk kişiden oluşan folklor gurubu dört gün boyunca çeşitli yörelerden oyunlar sergileyecek. İl Güreş Temsilcimiz Nihat Gür’ün başkanlığında minder güreşleri izleyeceğiz. Bu yıl ilk defa İstanbul’dan özel poliklinik davet etik. Fizik tedavi uzamanı bir doktorumuz geçmeyen ağrılarınız, sızılarınız varsa şikayetlerinize cevap vermek için burada olacak. Türkiye’den ve yurt dışından şairlerimiz şiir dinletisi sunacak. Kiraz yarışmamızı tamamlayacağız. Konserimiz festivale renk katacak. Toplum sağlığı Merkezi ile ortaklaşa doğa yürüyüşü yapacağız. Lapseki halkının finanse ettiği bir hayrımız olacak. Bu akşam toplanmamızın bir nedeni de bu. Hayır komitesinde yer alacak arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. İnşallah Lapseki halkımızın beklentileri karşılayan renkli bir festival bizleri bekliyor” dedi.
İhlas Haber Ajansı

28. Geleneksel Kiraz Festivali'nin programı şöyle;



Lapseki Kiraz Festivali 2011

lapseki kiraz festivali ile ilgili aramalar;
lapseki kiraz festivali 2011
lapseki kiraz festivali 2013
lapseki mahalleler
lapseki kiraz festivali 2010
lapseki kiraz festivali 2008
gelibolu sardalya festivali
lapseki belediyesi
lapseki kiraz festivali 2009

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger