30 Nisan 2011 Cumartesi

Klasik Otomobiller Şehitler İçin Çanakkale Yolunda

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin düzenlediği etkinlik kapsamında bir araya gelen klasik otomobil sahipleri, Çanakkale şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 1950-1970 model arasında değişen araçlarıyla Çanakkale'ye doğru yola çıktı.
30 klasik otomobil, konvoy halinde sabah saatlerinde Mahmutbey gişelerinde bir araya geldi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlik kapsamında konuşan İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkan Yardımcısı Serkan Okay, "Derneğimizin düzenlemiş olduğu faaliyetler içinde senede bir kez de uzun yol gezileri düzenliyoruz. Bu yıl da Çanakkale'ye gezi düzenledik. Yaklaşık 30 aracın bulunduğu geçmişi geleceğe taşımak istiyoruz. İçinde bu sevgiyi taşıyan herkesi derneğimize bekliyoruz" dedi. Daha sonra araçlar Mahmutbey gişelerinden hareket ederek Çanakkale'ye doğru yola çıktı.

Çanakkale Belediyesi ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği işbirliği ile 30 Nisan 2011 Cumartesi günü 16:00-19:00 saatleri arası Cumhuriyet Meydanı'nda klasik arabalar Çanakkalelilerle buluşacak.
kaynak:otoemlak.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger