25 Mayıs 2011 Çarşamba

Sony Ericsson Xperia Arc Türkiye'de!

Akıllı telefon hayranlarının merakla beklediği Sony Ericsson Xperia Arc Türkiye'de! İşte özellikleri...
Göz kamaştıran zeka Xperia Arc Türkiye'de!

Sony Ericsson Türkiye, dünyanın en eğlenceli akıllı telefonlarını sunan Android tabanlı Xperia serisinin son incisi süper ince Xperia Arc'ı duyurdu. Son derece şık ve ergonomik bir tasarıma sahip Xperia Arc, Sony Ericsson hayranlarıyla en yeni Android 2.3 Gingerbread desteğiyle buluşuyor. Dijital eğlence dünyasının öne gelen şirketlerinden Sony teknolojisinden yararlanan fotoğraf ustası Xperia Arc, gerçekçi ekranı ve gelişmiş Sony Exmor sensörlü 8,1 megapiksel kamerası ile benzersiz bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Reddot 2011 Tasarım Ödüllü Xperia Arc ile 100 binden fazla ücretsiz uygulamaya Android Market üzerinden ulaşabilir ve telefonunuzu istediğiniz uygulamalarla baştan yaratabilirsiniz.

Art arda pazara sunduğu Xperia serisi Android tabanlı akıllı telefonlarla 2011 yılında dünyada büyük çıkış yapan Sony Ericsson, süper ince Xperia Arc ile en ileri Sony dijital eğlence teknolojisini nefes kesen akıcı bir tasarımla birleştirerek Türkiye'de mobil eğlence standardını yükseltiyor. En ince yerinde sadece 8,7 milimetre kalınlığındaki Xperia Arc, ekstra geniş 4,2 inçlik çoklu dokunmatik (multi-touch) ekranı ile hem cep sineması meraklılarını hem de erişilebilirlik nedeniyle büyük ekranları tercih edenleri tatmin ediyor.

Kristal berraklığında görüntüler!

Xperia Arc web sayfaları ve ofis belgelerinin görüntülenmesinde büyük kolaylık sağlayan "ekrana sığdır" özellikli multi-touch zum teknolojisi ve telefonun fonksiyonlarına tek tuşla erişim desteği ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Üstün kalitenin simgesi yenilikçi Xperia Arc'ın Sony Mobile BRAVIA Engine Reality Display ekranı, multimedya deneyimini zenginleştiren kristal berraklığında görüntüler sunuyor. Quickoffice ve docs desteği ile aynı zamanda bir mobil ofis ve cep sineması olan Xperia Arc, mini HDMI bağlantısı yardımıyla telefonunuzu TV setinize bağlayıp resim ve videolarınızı salonunuzda HD kalitesiyle izlemenize de imkan tanıyor.

Xperia Arc, bağlanabilirlik için Bluetooth ve Wi-Fi özelliklerine sahip bulunuyor ve laptopunuz için mobil modem olarak da kullanılabiliyor. Xperia Arc bütün bu fonksiyonlar için gereken işlem gücünü ve hızını 1GHz Qualcomm MSM8255 işlemcisinden alıyor.

Sony Ericsson'un Xperia serisi için geliştirdiği özel uygulamalarla cepte konforu ve eğlenceyi birleştiren Xperia Arc'da akıllı ve eğlenceli bir telefonda ne ararsanız var: Kolay şebeke kurulumu, hızlı e-posta ayarları, ücretsiz Android Market ve Android browser ile süper hızlı internet deneyimi!

Xperia Arc, Android'le gelen Latitude, Locations ve Google Maps uygulamaları ile sizi uydu veya 3G üzerinden dünyaya bağlıyor, bulunduğunuz yeri, mekânı, ofisi interaktif web haritalarında güncelleme ve yol tarifi alma olanağı sunuyor. 8 GB microSD kartla birlikte sunulan Xperia Arc, 320 MB dahili depolama alanı ve 32 GB'a kadar yükseltilebilen microSD desteğine sahip.

Xperia Arc, Facebook ve Foursquare gibi sosyal medya araçlarını tek ekrandan kullanmanızı sağlayan Timescape uygulaması, hem elinize hem cebinize sığan ince tasarımıyla size dünyanın en şık, en eğlenceli ve en gelişmiş akıllı telefonunu sunuyor. Xperia Arc deneyimini 26-28 Mayıs 2011 tarihlerinde, Kanyon Xperia'nce Zone'da yaşayacak ve yepyeni bir Arc kazanma şansı yakalayacaksınız.

Xperia Arc, ilk kez ve sadece Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve Turkcell'in anlaşmalı olduğu zincir mağazalarda internet paketiyle birlikte ayda 67 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Turkcell ve Sony Ericsson işbirliği Xperia Arc ile devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Bilgi için: Sony Ericsson
Telefon: (212) 473 77 77

kaynak

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger