30 Kasım 2012 Cuma

Çanakkale Dünyaya Tanıtıldı

Yunanistan'ın Selanik şehrinde düzenlenen "27. Philoxenia Selanik Fuarı" ile Londra'da yapılan World Travel Market (WTM) Turizm Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı.
Turizm sektörünün büyük ilgi gösterdiği WTM Turizm Fuarı 188 ülkeden yaklaşık 5000 kurumun iştirakiyle 33. kez İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirildi. Londra'da düzenlenen World Travel Market (WTM) Turizm Fuarı'na Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Şinasi Haznedar katıldı. Fuarda Çanakkale standını Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Londra Kültür ve Tanıtma Ataşesi Tolga Tüylüoğlu, Tanıtma Kültür Tanıtma Ateşe Yardımcısı Ayşegül Gürgezoğlu, Turizm Kültür İl Müdürleri, Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Zeki Can ve sektör temsilcileri ziyaret etti.

Yunanistan'ın Selanik şehrinde düzenlenen 27. Philoxenia Selanik Fuarı'na ise İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Özcan Alarslan, Çanakkale Turistik Otelciler Dernek Başkanı Ali Akol, Aşkın Değirmenci ve Kemal Pazarbaşı, Bozcaada Turizm Derneğinden Yahya Göztepe, Nilden Bursalıoğlu ve çalışan personel katıldı. Çanakkale’yi tanıtıcı broşür, kitapçık ve promosyonlarla, gelen ziyaretçilere tanıtım yapıldı.

Bu arada, "Türkmen Ressamların Fırçasından Çanakkale" projesi dahilinde Çanakkale'de yapılan resimler Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta sergilendi.
İHA

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger