2 Aralık 2012 Pazar

Twitter dedektifi

Twitter dedektifi ile tanışmak ister misiniz?
Twitter’ın kalbi nerede atıyor, kimler neler konuşuyor, hangi kullanıcısı ne kadar takipçi bulunuyor, ne zaman hangi tweet’i atılmalı gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız bunları öğrenebileceğiniz bir twitter dedektifi var.

Edelman, TweetLevel platformu, belli bir konunun son dönemde ne kadar konuşulduğundan, hangi Twitter hesabının ne kadar takip edildiğine kadar birçok konuda analiz sunarak ücretsiz bilgilendirme yapıyor.

Sosyal medya iletişimi konusundaki sayılı global barometrelerinden biri olan TweetLevel’ın yeni güncellemesiyle Edelman, kolay kullanımıyla sosyal medyanın arama motoru olarak Twitter kullanıcılarının merakını giderirken iletişim konusunda yardımcı oluyor.

Edelman Türkiye Genel Müdürü Serra Türk Büyükfırat, TweetLevel’ın hem iletişimciler için hem de Twitter meraklıları için el kitabı olacağının altını çizerek “Edelman olarak sosyal medya alanındaki global uzmanlığımızı, TweetLevel gibi bir platform ile Türkiye’deki Twitter kullanıcılarına sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Edelman Dijital Bölüm Direktörü Zeynep Tolun ise “TweetLevel ile Türkiye’deki kullanıcılar, Twitter kullanımlarının analizini basit bir dilde görebilecek ve bu sayede daha etkin bir Twitter kullanıcısı olma yolunda kişisel rotalarını belirleyebilecekler” diyerek Türk kullanıcılarına yardımcı olacaklarının altını çizdi.

Kullanıcıların en çok hangi gün ve saatlerde aktif olduğunu, en etkili Twitter kullanıcısının kim olduğunu, hangi konunun kimler için daha önemli olduğunu, hangi link ve sitelerin daha çok paylaşım yapıldığını merak ediyorsanız http://tweetlevel.edelman.com bu linkten ücretsiz öğrenebilirsiniz.

TweetLevel ile;
• Kullanıcıların en çok hangi gün ve saat aralıklarında Twitter’ı takip ettiklerini öğren.
• Tek bir tuş ile bir konu hakkında en etkileyici Twitter kullanıcısının kim olduğunu gör, ayrıca kitlelerin takip ettiği bu kullanıcıyı neyin bu kadar özel yaptığına dair ipuçları edin.
• Bir hashtag, link ya da kelimeye dair belirli sonuçları istediğin dilde görüntüle.
• Belirli bir konuda hangi kullanıcıların daha önemli olduğunu ve etki oranlarını hesaplayarak etkin Twitter kullanıcılarını kategorize et.
• Hangi link ve sitelerin daha sık paylaşıldığını tespit et.

Google'da ara:Twitter dedektifi

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger